Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Enpara müşterisi olan 10 bin TL’yi anında hesabında görecek: Sıfır faizli kredi için son başvuru tarihi duyuruldu!

Enpara, dijital bankacılık sisteminin avantajlarını kullanarak müşterilerine çeşitli avantajlar sunuyor. Banka, yeni müşterilerine özel 10 bin TL kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. İşte detaylar…

Enpara, dijital bankacılık sisteminin

Son zamanlarda pek çok kişi maddi ihtiyaçlarını karşılamak için banka kredilerine yöneldi. Banka kredilerinde faiz oranlarının yüksek olması, geri ödeme sürecini zorlaştırıyor. Aynı zamanda vade sürelerinin kısalması da tüketiciler için dezavantaj oluşturuyor.

Bankalar, zaman zaman düzenledikleri kampanyalarla kredileri daha cazip hale getirir. Sunduğu cazip fırsatlarla dikkat çeken bankalardan biri de Enpara’dır. Enpara, yeni müşterilerine özel düzenlediği kampanya ile avantaj sağlıyor. Bu kampanya kapsamında 10 bin TL krediyi sıfır faizle kullanabilirsiniz.

SIFIR FAİZLİ ON BİN TL KREDİ KAMPANYASI

On bin TL kredi kampanyasından sadece yeni Enpara müşterileri yararlanabilir. Bu kampanyada faiz oranının sıfır olacağı belirtildi. Vade süresi ise 6 ay olarak açıklandı. Mevcut müşteriler ise 12 ay vade olanağından yararlanabilir. Ancak vade süresi 12 aya çıktığı takdirde faiz oranı %3,99 olur. Aylık taksit tutarı 1140,18 TL’dir. Toplam geri ödeme tutarı ise 13.682,16 TL’dir.

TAHSİS ÜCRETİ YOK

10 bin TL kredi kullanan müşterilerden tahsis ücreti alınmayacağı belirtildi. Kredinin yıllık maliyet oranı %83,46 olarak açıklandı. 10 bin TL kredi kullananlar 13.682,16 TL tutarında geri ödeme yapacak. Toplam faiz miktarı ise 3.682,22 TL’dir.

İhtiyaç kredisinde 12 aya kadar faiz oranı %3,99’dur. 13 aydan 24 aya kadar taksit uygulanması halinde faiz oranı %4,09 olur. 25-36 ay arası taksit yapılan kredilerde faiz oranı %4,19’dur. Kredi çekmek isteyenlerin gelir durumunun ve kredi notunun uygun olması önemlidir. Kredi notu düşük olanların başvuruları onaylanmaz. Krediyi zamanında geri ödeyemediğiniz takdirde borca faiz işlenmesi ve haciz gibi durumlar söz konusu olur.

Kredi kullanmak isteyenler, internet şubesinden ya da mobil şubeden başvuru yapabilir. Ayrıca kimlik belgenizle banka şubelerine giderek de başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru kısa sürede onaylanır ve 10 bin TL hesabınıza aktarılır.