Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ensar Baturman basın kuruluşlarını ziyaret etti

Demokrasi ve Atılım Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ensar Baturman Kocaeli’deki bazı basın kuruluşlarını ziyaret etti. 

Demokrasi ve Atılım Partisi

DEVA Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ensar Baturman Kocaeli’de Nokta Medya başta olmak üzere bazı basın kuruluşlarını ziyaret etti. Baturman’ın Nokta Medya’daki ziyaretinde Nokta Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek ile Nokta TV Genel Yayın Yönetmeni Berkan Aslan yer aldı.

Baturman’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde Deva Partisi ilçe belediye başkan adayları, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Zeynep Sudan ve il teşkilat mensupları da bulundu. Toplantılarda Kocaeli’nin seçim nabzı değerlendirilirken, yerel yönetimlerde yapılması gerekenler ve halkın beklentileri masaya yatırıldı.

“İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

Görüşmelerde, Kocaeli’nin her bir ilçesindeki dinamikler, sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ensar Baturman, yapılan ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Basın mensuplarımızın doğru bilgilendirme ve kamuoyunu aydınlatma görevi büyük önem taşıyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, Kocaeli’nin seçim sürecindeki ihtiyaçları ve beklentileri üzerine önemli bir istişare ortamı oluşturduk. Halkımızın taleplerine ve beklentilerine doğru cevap verebilmek adına basın mensuplarımızla sıkı bir işbirliği içinde olacağız” dedi.