EPIC GAMES STEAM YAZ İNDİRİMİ NE ZAMAN 2024: Steam Yaz İndirimi Saat Kaçta Başlıyor? Steam Summer Sale 2024 Date

Epic Games Steam yaz indirimleri oyun tutkunları tarafından mercek altına alındı. Merakla beklenen Steam yaz indirimleri başlama tarihi merak konusu oldu. 2 hafta boyunca sürecek olan Steam yaz indirimleri başlama ve bitiş günü belli oldu. İşte Steam summer sale 2024 date..

EPIC GAMES STEAM YAZ İNDİRİMİ NE ZAMAN 2024: Steam Yaz İndirimi Saat Kaçta Başlıyor? Steam Summer Sale 2024 Date

Steam yaz indirimleri araştırması yapan kullanıcıların beklediği an geldi. Dünya çapında oldukça popüler olan Epic Games Steam yaz indirimleri için nefesler tutuldu. Her sene uygulanan yaz Steam indirimlerini dört gözle bekleyen oyun tutkunları Steam Summer Sale 2024 Date araştırmasına başladı. 2 hafta sürecek olan Steam yaz indirimi saat kaçta sizler için araştırdık. İşte Steam yaz indirimi başlama ve biti tarihi..

STEAM YAZ İNDİRİMİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Steam yaz indirimleri 2024 takvimi belli oldu. Milyonlarca kullanıcısı olan popüler oyun platformu Epic Games Steam yaz indirimleri ne zaman 27 Haziran Perşembe günü start aldı. Yeni gişe rekorları kıran oyunların fiyatlarında ciddi düşüşler olurken tüm gözler Steam yaz indirim fiyatlarına odaklandı. 27 Haziran Perşembe günü saat 20.00'da başlayacak olan Steam yaz indirimleri 11 Temmuz Perşembe günü sona erecek.