Er meydanına çıkmaya cesareti olmayanlar

AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Saadettin Hülagü'nün Başiskele'de 100 yataklı hastane yapılacağını açıklaması sonrası AK Parti ve CHP kanadında sesler yükseldi.

Er meydanına çıkmaya cesareti olmayanlar

AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Saadettin Hülagü'nün Başiskele'de 100 yataklı hastane yapılacağını açıklaması sonrası AK Parti ve CHP kanadında sesler yükseldi. Cumhuriyet Halk Partisi Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman Saadettin Hülagü'nün açıkladığı hastane projesinin seçim öncesinde gündeme getirilmesini eleştirirken; AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral da Acurman'a tepki gösterdi.

"TEĞET GEÇEN VAATLERİNE TEPKİMİZDEN OLACAK"

Acurman yayınladığı yazılı açıklamada "“Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, mahalli idareler seçimlerinin arifesinde yarım kalan hizmetler kenti Kocaeli'mizi hatırlayarak, sağlık hizmetlerinde büyük sorunlara dair vaatlerde bulunmuştur. İki gün öncesinde Başiskele ve Kartepe ilçelerimizi teğet geçen vaatlerine göstermiş olduğumuz tepkimizden olacak, nüfusu 100 binin oldukça üzerinde olan bu ilçelerimizin devlet hastanesi hizmetinden mahrum kaldığının farkına varmış ve bu kez de iktidar partisinin Başiskele ve Kartepe'ye birer hastane konduracağını vaat etmiştir.

"BAŞİSKELE'NİN BOŞ VAATLERE KARNI DOYMUŞTUR"

Uzun yıllardır onlarca kez kent gündemine taşıdığımız bu hizmet yoksunluğu AKP iktidarının ancak seçim arifesinde aklına gelmiş, belediye başkanımız Sayın Özlü de 5 yıl önce seçim vaadi olarak sunduğu devlet hastanesi bir kez daha seçim yatırımı olarak vaat edilmiştir. Başiskele'deki 130 bin komşumuz artık büyük laflar, boş vaatler değil gerçekleşmiş hizmetler görmeyi hak etmektedir. İktidar partisinin seçimden seçime aklına gelen bu büyük Başiskele ailesinin, boş vaatlere karnı doymuştur.

"31 MART'TA YENİ BİR ÇAĞIN AÇILACAĞINA İNANIYORUZ"

Takvimlere 5 yıl önce girmesi gereken yatırımların halen vaat olarak kalması kabul edilemez. Yatırım planlarına alınan onlarca hizmet duyurusunun kadük kaldığı ilimizde devlet hastanesinin de AKP elinde seçim oyuncağı olarak sunulmasını kabul etmiyor, 130 bin komşumuz adına boş vaatlere ‘artık yeter’ diyoruz. Başiskele'de vaat değil hizmet istiyoruz. 31 Mart'ta Başiskele'de ve tüm Kocaeli'de yeni bir çağın açılacağına ve komşularımızın hak ettikleri hizmetlerle buluşacağına yürekten inanıyoruz" dedi.

"HODRİ MEYDAN"

AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral da Acurman'a yönelik olarak; " Hodri Meydan! Başiskele’de iki dönemdir aday bile çıkaramayan ama lafa gelince bol keseden atmasını çok iyi başaran CHP’li Anıl Acurman, Milletvekilimiz Prof.Dr.Sadettin Hülagü tarafından ilçemize verilen hastane müjdesinden sonra paniklemiş ve ne diyeceğini şaşırmıştır. Çünkü o da biliyor ki, AK Parti söz verdiyse yapar, o da biliyor ki biz temel atmama töreni değil, açılış bayramları yaparız, o da biliyor ki bizi yapraklar değil, Miiletimiz alkışlar" dedi.

"ÇIK SEN ADAY OL"

Koral, "Her konuda fikri olan, söze geldi mi mangalda kül bırakmayan bu arkadaşımıza çağrımdır, madem bu kadar dertlisin, madem bu kadar Başiskele’yi düşünüyorsun, madem partinde bu işe cesaret edecek hiç kimse yok, çık o zaman sen aday ol. Milletimizin huzuruna çık. Bu sözlerinin ne kadar karşılığı olduğunu kendin gör. Milletimiz sizin hiçbir işte samimi olmadığınızı, her türlü değeri istismar ettiğinizi ve bunca lafa rağmen içinizde en ufak bir hizmet cesareti olmadığını çok iyi biliyor. Bizim hayallerimiz karşısında endişeye kapılanlar, Başiskele’nin sokaklarına çıkacak olsalar bizim hemşehrilerimizle kurduğumuz gönül bağı karşısında duramayacaklardır. Er meydanına çıkmaya cesareti olmayanlar, boş lakırdılarla gündemi meşgul etmekten başka bir şey yapamazlar. Biz Başiskele halkıyla beraber yürümeye, Türkiye Yüzyılına yaraşır bir Başiskele imar etmeye devam edeceğiz, saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunulur" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ