Ercan; İlçe Başkanı ile belediye başkanının görüşmesi rahatsızlık yaratmaz

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan gazetemize yaptığı açıklamada, ilçe başkanı ile ilçe belediye başkanının görüşmesinin rahatsızlık yaratmayacağını ifade etti

Ercan; İlçe Başkanı ile belediye başkanının görüşmesi rahatsızlık yaratmaz

Eylül ayında gerçekleşen CHP İzmit İlçe Kongresinde ilçe başkanı seçilen Gökhan Ercan, görevinde 50 günü geride bıraktı. Göreve geldikten sonra ,

yaptığı ilk basın toplantısında önceki başkanlardan farklı olacağı sinyalini veren Ercan, görevinin birinci ayında gerçekleşen CHP İl Kongresinde yaptığı çıkış ile dikkatleri üzerine çekti. İl yönetimi ve mevcut ilçe yönetimi ile arasının açıldığı iddialarına Nokta Gazetesi üzerinden cevap veren Gökhan Ercan, gazetemizin sorularını yanıtladı.

“RAHATSIZLIK YARATACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM”

İl Kongresinden sonra İzmit Belediye Başkanı ile olan yakınlaşmanın örgüt içinde muhalefete neden olduğu iddialarını yanıtlayan Ercan, “İlçe başkanı olduktan sonra tabi ki belediye başkanımız ile bir araya geleceğiz. Belediyenin yaptığı hizmetler ile alakalı ikimiz de temsiliyet noktasındayız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin, İttifakın Belediye Başkanı. vatandaşın karşısına birlikte çıkacağız. Belediyenin yaptığı projelerde, parti etkinliklerinde bir araya geleceğiz. Bir ilçe başkanının belediye başkanı ile görüşmesinin rahatsızlık yaratacağını düşünmüyorum” dedi.

“ANLAM VEREMİYORUM”

İl kongresinde gösterilen tepki ve İzmit Belediye Başkanı ile görüşmelerin ilçe yönetiminde rahatsızlık yaratıp yaratmadığı sorusunu yanıtlayan Ercan, “Biz zaten yaptığımız işleri ilçe yöneticisi arkadaşlar ile görüşerek yapıyoruz. Programlara da birlikte katılıyoruz. Belediyenin yaptığı bir programa katılmanın farklı algılanmasına anlam veremiyorum” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ