Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ercan ve Dokuzlar arasındaki çatışma hız kazandı: İhanet çemberinde var mısın?

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ile CHP İzmit ilçe Başkanı Gökhan Ercan arasındaki söz dalaşı sertleşiyor

AK Parti İzmit İlçe

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet katıldığı bir televizyon programında belediyede yaptıkları tasarruflarla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Hürriyet açıklamasında AK Parti’nin araç kiralamaları ile belediyeyi zarara soktuğunu dile getirdi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ise yaptığı açıklamada eleştirilere cevap vererek Hürriyet için “İzmit’i batırmaya devam ediyorsunuz” ifadelerini kullanmıştı.

“GERİDE KALIYORSUN DOKUZLAR”

Dokuzlar’ın Hürriyet ile ilgili açıklamalarına cevap ise CHP İzmit İlçe Başkan Gökhan Ercan’dan gelmişti. Dokuzlar’ın açıklamaları için Mesnetsiz ifadelerini kullanan Ercan, “Geride kalıyorsun Dokuzlar biraz hızlı olmalısın” şeklinde konuşmuştu.

“İHANET ÇEMBERİ İÇİNDE SEN VAR MISIN?”

Ercan’ın açıklamasında Dokuzlar’dan jet hızında cevap geldi. Kendisine Sayın Dokuzlar diye hitap eden Gökhan Ercan’a Sevgili Gökhan’cım şeklinde yanıt veren Dokuzlar açıklamasında, “Sevgili Gökhan’cım, sen bana tavsiye vereceğine ve cevap yetiştirme telaşı içine gireceğine belediye başkanınızın yolun ortasında bağıra bağıra söz ettiği ihanet çemberi içinde sen var mısın, yok musun, bunu açıkla.

“BAŞKAN KİMDEN HESAP SORACAKTIR”

Bu ihanet çemberi nedir, kimlerdir, belediye başkanınız kimden hesap soracaktır bunu aydınlat. Sonuçta kendisiyle ilgili merak edilen bütün sorulara senin cevap verdiğini görüyoruz. Kamuoyunu bu konuda bilgilendirmek de artık senin görevindir, bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Gökhan Ercan’dan Halil Güngör Dokuzlar eleştirisi: Batmadan önce son çırpınışlar