Ercan’dan Dokuzlara; “Magazin haberi istiyorsa Müge Anlı’yı izlesin”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, bugün partisinin İzmit İlçe Başkanlığında yaptığı basın toplantısında ülke ve kent gündemini değerlendirdi. İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’a tepki gösteren Ercan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’de yaptığı çalışmaları da değerlendirdi.

Ercan’dan Dokuzlara; “Magazin haberi istiyorsa Müge Anlı’yı izlesin”

“MÜGE ANLI’YA KATILSINLAR”

İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan yaptığı açıklamada, “Dönem dönem AKP İzmit başkanı açıklamalarda bulunuyor. Kendilerine tavsiyem magazin haberlerinden uzak dursunlar. Magazin haberleri istiyorlarsa sabahları Müge Anlı’yı izlesinler. İlçe Başkanı bir açıklamasında diyor ki Fatma Hanımın yanındaki insanlar görevden ayrılıyor. Samimiyetsiz olduğunu gösteriyor gibisinden açıklamalar yapıyor. Kendi yakınındaki, kendi siyasi çevresindeki belediyelerin yöneticileri ile ilgilensin. İkinci İbrahim Efe olayına ilerliyor bu açıklamaları ile. Kentin sorunları ile ilgilensin.

“HANGİ TAŞERONA İŞ VERSELER ELLERİNDE KALIYOR”

İnterteks Fuar alanının akıbetini bilmiyoruz. Fuar alanını akıbetini bilmiyoruz. Bunlar İzmit’in değerleridir. bu iki değeri de İzmit’ten uzaklaştırdılar. Evimizin çatısı sıkıntı çıkardığında evi mi söküyoruz. Mİlyonlarca liralık yatırımı kaldılar. Hangi taşerona iş verseler ellerinde kalıyor. Daha sonra hamle diye anlatıyorlar. Seçimde sahada gezdikleri gibi gezsinler. Yönettikleri kamu kurumlarını da bir gezip hizaya soksunlar” dedi.

“BİZE AYRICALIKLI BİR DURUM DEĞİL”

İzmit Belediyesine ait bilboardların CHP izmit İlçe Örgütü tarafından kullanılması ile ilgili soruları yanıtlayan Ercan, “İzmit Belediyesi kendi billboardlarını talepte bulunan her stk’ya, kuruluşlara tahsisini yapıyorlar. Bize ayrıcalıklı bir durum değil. Alan verildikten sonra parti bütçemiz ile yapımını ve asılmasını sağlıyoruz. Onları soruyorlar. Kentteki bilboardların tamamını seçim döneminde AK parti kullandı. Bunlar kura ile veriliyor diyorlar. Kimsenin sizin kadar büyük büyük paraları yok” dedi.

Kaynak: Serhat Güneş