Erdal Beşikçioğlu CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Oldu! Erdal Beşikçioğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Erdal Beşikçioğlu Dizileri

Behzat Ç. karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu yerel seçimlerde "ben de varım" dedi. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Etimesgut belediye başkan adayı olan Erdal Beşikçioğlu çalışmalara başladı. Peki, CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Türk halkının sevdiği isimlerden olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu siyasete soyundu. Erdal Beşikçioğlu dizileri müptelası olan izleyiciler bir yandan da siyasi hareketini mercek altına aldı. Birçok ünlü ismin yer aldığı Behzat Ç. serisiyle hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı oldu. Bir yandan Erdal Beşikçioğlu Mansur Yavaş desteği aldı mı merak edilirken bir yandan da CHP Genel Başkanı Özgür Özel Erdal Beşikçioğlu açıklaması geldi. Peki, Erdal Beşikçioğlu kimdir? Etimesgut belediye başkan adayları Erdal Beşikçioğlu kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtları..

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu CHP aday oldu. Behzat Ç. dizisinde kural tanımaz başkomiser Behzat rolüyle herkesin sevdiği isimlerden olan Erdal Beşikçioğlu aday resmen açıklandı. Ankara Etimesgut ilçesi adaylığını koyan Erdal Beşikçioğlu belediye başkan adayı oldu. Erdal Beşikçioğlu Etimesgut adaylığı için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'dan geçer not alamadığı gündeme geldi. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, PM toplantısı ardından Erdal Beşikçioğlu belediye başkan adaylığı kesinleşti.

Erdal Beşikçioğlu CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Oldu! Erdal Beşikçioğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Erdal Beşikçioğlu Dizileri - Resim : 1

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

5 Ocak 1970 doğumlu olan Erdal Beşikçioğlu ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji'nde okudu. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun olan Erdal Beşikçioğlu, 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na başladı. 1993'te mezun oldu. Ardından Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev yapan Erdal Beşikçioğlu; Hayat Var, Eve Giden Yol, Barda gibi ünlü filmlerde rol aldı. Türk halkı tarafından sıklıkla takip edilen polisiye yapım Behzat Ç. dizisinde Başkomiser Behzat Ç. rolüyle sevilen Erdal Beşikçioğlu Vali dizisinde Vali Recep Yazıcıoğlu'nu oynadı. Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Anakra Etimesgut belediye başkan adayı oldu.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN M