Erdem Şanlı ve Deniz Işın sevgili mi?

Ateş Kuşları dizisinin başrol oyuncularından Erdem Şanlı ile güzel oyuncu Deniz Işın arasındaki aşk, sosyal medya üzerinden resmen ilan edildi. Peki, Erdem Şanlı ve Deniz Işın sevgili mi? İşte detaylar:

Erdem Şanlı ve Deniz Işın Aşkı Gündemde!

  • ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kardeşlerim dizisindeki Zıpkın Ateş rolüyle tanınan Erdem Şanlı ve birçok projede yer alan Deniz Işın arasındaki aşk, sosyal medyada romantik pozlarıyla gündeme damga vurdu.

İlişki Instagram Üzerinden İlan Edildi:

  • Erdem Şanlı, Deniz Işın ile birlikte çektikleri dudak dudağa fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak ilişkilerini resmen ilan etti. Çiftin paylaştığı aşk dolu pozlar, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Takipçilerden Olumlu Yorumlar:

  • Aşk pozlarını gören takipçiler, çifti çok yakıştırdıklarını ifade ederek romantik paylaşımlarıyla büyük beğeni topladı. "Çok yakışmışsınız" yorumları yapıldı.

Romantik Yılbaşı Yemeği:

  • İkili, ilişkilerini ilan ettikten sonra dün akşam düzenlenen bir yılbaşı yemeğine el ele katıldı. Romantik anlarını paylaşan çift, aşklarını dostlarıyla bir araya gelerek kutladı.

Oyuncuların Kariyerleri:

  • Deniz Işın, Her Yerde Sen, İyi Günde Kötü Günde, Sefirin Kızı, Gece ve Masumiyet gibi projelerde yer alırken, Erdem Şanlı ise Avlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kovala ve Son Yaz dizilerinde başarılı performansıyla dikkat çekti.

Erdem Şanlı ve Deniz Işın çifti, samimi paylaşımları ve birlikte geçirdikleri anlarla sevenlerini mutlu ediyor. Aşk dolu pozlarıyla dikkat çeken çiftin ilişkisi yakın çevreleri tarafından da olumlu bir şekilde karşılandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ