Erdinç Şehit: Derince için 63.2 milyon lira harcadım

Belediye Derincespor’da Erdinç Şehit, Nokta Gazetesi’ne konuştu. Şehit, Belediye Derincespor için 63.2 milyon lira harcadığını, kulübü ise 16 milyona aldığını belirtti.

Erdinç Şehit: Derince için 63.2 milyon lira harcadım

16 MİLYONA ALDIM

Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Erdinç Şehit gazetemize yaptığı açıklamada kulübün satış süreci ve geldiği günden bu güne kadar harcanan rakamlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şehit konu ile ilgili şunları söyledi: Belediye Derincespor’u 16 milyon lira karşılığında aldım ve bu güne kadar da 63.2 milyon lira harcadım. Toplam 80 milyon liradan bahsediyorum.

HARCAMALARIMIZ ORTADADIR

Bende hiçbir şey gizli saklı değil, belgelidir. Kulübe giren çıkan her şeyi kayıt altına alırım. Görmek ve öğrenmek isteyenler bana ulaşabilir. Bugün Tuzlaspor Kulübü yarışma hakkını Beykoz’a devretti ve Beykoz tarafı borçlarıyla birlikte 100 milyon lira kadar bir meblağ ödedi. Bizim de harcamalarımız ortadadır.

ENGİN KOYUN FİYAT YÜKSELTTİ

TFF’den 5.1 milyon, Acun Ilıcalı’dan da 2.5 milyon liralık sponsor gelirimiz oldu. Kulübümüze destek olanlar da var ve bu kişileri paraları borç olarak verdi. Derinceli Nevzat kardeşim ile oturduk. Kendisi çok kalender birisi. Rakamlar konuşuldu. Onun dışında da Kocaelispor’un eski başkanı Engin Koyun ilk görüşmemizdeki fiyatı yükseltti.

PAZARTESİ ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ

Bir satış olmazsa genç ve dinamik bir kadro ile çıkar topumuzu oynarız. Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Şunun da altını çizmek istiyorum. Kulübü ihtiraslı bir şekilde satmak gibi heyecanımız da yok. Nasipten ötesi yalan. Ciddi manada görüşmek isteyenlerle her daim oturabilir.

Kaynak: Erdem Övüç