Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdinç Şehit: Derincelilerin içi rahat olsun

Derincespor Futbol Kulübü Başkanı Erdinç Şehit, Teknik Direktör Turhan Sofuoğlu ve futbolcu Mehmet Akyüz’ün imza töreninde net konuştu.

Derincespor Futbol Kulübü Başkanı

EN UYGUN İSİMDİ

Kendi mantaliteleri adına en uygun isim olduğunun altını çizdi ve şu şekilde konuştu: Derince Futbol Kulübümüze Teknik direktör olarak Fenerbahçe ve Milli takımı önemli oyuncularından, 14-15 yıl milli takımlarda teknik adamlık yapmış Turhan Sofuoğlu’nu getirdik ve kendisi ile 3 yıllık anlaşma yaptık. Kulübü felsefesinde genç futbolculara yer verilmektedir. Turhan hoca da bizim için en uygun isimdi. Hepimiz için hayırlı olsun.

MEHMET’E FİNALİ BENLE YAPACAKSIN DEDİM

Transferleri herkesi merak ediyor, farkındayım. Mehmet Akyüz, çocukluğundan beri tanıdığım, kariyerini planladığım, alt liglerde gol kralı olmuş, Türk futbolunun önemli bir ismi. “Finali benle yapacaksın” dedim. Derince gibi, Kocaeli gibi futbol kültürü olan yerde bulunacak olmasından ötürü çok mutluyum. Onun Derince’ye katacaklarına inanıyoruz. Onunla başladık ve her gün bir transfer yapacağız. Tecrübeli ile gençlerin kaynaştığı, ayakları yere sağlam basan, geliri gideri ile doğru orantılı, Kocaeli gençliğini öne çıkararak iyi bir Derincespor kuracağımıza inanıyorum.

22 AY ÖNCE BAŞLADI

Derincespor Futbol Kulübü ile olan temasımız 22 ay önce başladı. 32 yıldır menajerlik yapıyorum. 92’den beri Türkiye’nin en büyük futbolcularının kariyerlerini planlıyorum. 8 yıldır bir kulüp alma durumum vardı. Mustafa Polat, benim için çok önemli bir figürdür. Kendisi telefon etti, geldim gördüm, lokasyon da iyiydi. Ocak ayındaki görüşmenin ardından süreci hızlandırdık, 14 Şubat’ta da görevi aldık.

 

FARUK BAYRAKTAR BENİM KARDEŞİM

Potansiyelli bir il Kocaeli. Gelinen noktada kulüp 2. Lig’de. Önemli olan yapının doğru yönetilmesidir. Murat başkan ve yönetim kurulu da bize çok destek verdi. Yola tek başıma çıktım. Faruk Bayraktar bana yakın biri, önemli bir iş adamı. Kendisi çok istemedi ama ben ısrar ettim, ocak ayı sonu itibariyle birlikteliğimiz başladı, kafa kafaya verip yükü omuzlama kararı aldık. 1-2 hissedar daha olabilir ancak şu an bunları konuşmak doğru değil. Az kişi ile çok iş yapacağız.

DERİNCE’NİN MAÇI VAR DEDİRTECEĞİZ

Benim işim futbol. Faruk Bayraktar gelmeden önce oğlu Eren’i aldırdım. O da önemli işler yaptı, Çatalca maçını çevirdi. Mehmet ağabeyine destek olacak. Kulüpten oyuncu çıkmasını sağlamamız lazım. Neticesinde üretmek de zorundayız. Her şeyi ile planlanan, ekonomiyi öne çıkaracağımız, şeffaf bir yapı ile karşınızda olacağız. Derince kalbimizin en derin yerindedir. Adaletin sağlandığı, kimsenin kayrılmadığı, “Derince’nin maçı var” denilen bir kulüp yapısı için elimizden geleni yapacağız.

MUSTAFA POLAT BİZİMLE BİRLİKTE OLACAK

Bu şirketin kurulumunda Mustafa Polat çok önemli bir yerde duruyor. 27 yıllık Derince organizasyonunda her şeyi bilen, beni de bulan birisi. Biz de kendisini mahcup etmedik. Kendisi Kocaeli sokaklarında göğsünü gere gere yürüyebiliyor, her daim bizimle birlikte olacak. Havuza atılan futbolcuları inceliyoruz, değerlendiriyoruz. Bütün menajerlere kapımız açık. Ancak bunun için bazı kriterlere sahip olmalılar.

KOCAELİSPOR İLE BİRLİKTE YÜKSELMEK İSTİYORUZ

Engin Koyun görüştüğüm, çok da sevdiğim bir insan. Bu şehrin bir numaralı markası Kocaelispor’dur. Bu camiayı seviyorum, yıllardır burada arkadaşlıklarım var. Kocaelispor’un şehrin, Derincespor da Derince ilçesinin takımıdır. Bizden çıkan oyuncuların ilk tercihinin Kocaelispor olmasını, iki kulübün de birlikte yükselmesi için çalışacağız.

TEŞEKKÜR EDERİM

Kulüpler artık AŞ’leşmeli. Şahıslar şu an para harcarken dikkatli davranıyor. Dernek olunca daha rahat harcamalar oluyor. Dediğim gibi ekonomiyi iyi yönetmemiz lazım. Öncelikle Valimiz Seddar Yavuz’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a, Zeki Aygün başkana teşekkür ederim. Kaymakam Meftun Bey’in bize çok ilgisi var. Kendisini de en kısa sürede ziyaret edeceğiz. Afyon kamp masraflarını İkbal’in sahibi Salim Pancar bey karşıladı. Ona da sizin aracılığınızla teşekkür ederim.

 

TOPLANTIDA NAMAĞLUP ŞAMPİYONSUNUZ DEDİM

Şubat’ta görevi aldığımızda sıkıntılı bir süreçten geçildiğini gördüm. İlk 4 ay prim usulü ile çalıştık. Mottomuz “Çarşamba 16.01”di. Bu sezon ise “Çarşamba 14.41”e aldım. Tersten de, düzden de Kocaeli. Takımla toplantı yaptık. Karşıyaka maçını izlemiştim ve “Bu takım çok koşuyor” diyerek toplantıda “Namağlup şampiyonsunuz” dedim. Nasip oldu. Şampiyonluk primi hariç tek kuruş bir borcumuz yok. Üretime dayalı bir organizasyon olacağız. En iyi arama, arayıp da bulma, bulup da oynatma, oynatıp da satma felsefimizden şaşmayacağız.

HAMZA MUTLU İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖR OLACAK

Hamza hoca ve ekibine de teşekkür ederim. İlk geldiğimde ofisimde toplantı yaptık. Hamza hocaya kendisi ile devam edeceğimi söyledim ve “Yüce Allah belki de bu şampiyonluğu sana nasip etti” dedim. Ona da nasip oldu. Hamza hoca önemli bir teknik adam olacak, Türk futbolu için yarar sağlayacak. Ekibi de aynı şekilde, çok düzgün insanlar. Mustafa Polat ile birlikte Osman Cömert kardeşim var. Onun da bu başarıda payı vardır. Kimin bu şampiyonlukta payı varsa tek tek şükranlarımı sunarım.

İSMAİL YÜKSEK’İ FENERBAHÇE’YE BEN KAZANDIRDIM

Çok sayıda önemli futbolcunun kariyer planlamasını sağladım. Size soruyorum, 24 yıl birlikte çalışan bir menajer var mıdır? Volkan Demirel benim can kardeşim, yoldaşım. Onun gibi futbol ustaları her daim hayatımda olacaklar. İsmail Yüksek’i Fenerbahçe’ye kazandırdım, videoları var. Kendisine “21 gün sonra Fenerbahçe’desin” dediğimde 5 dakika kilitli kaldı, 21. gün imza attı. Bu tür konular çok, anlatmanın lüzumu yok. Derinceliler çok rahat olsun ve şunu bilsin. Bu kulüp borçsuz yönetilecektir ve kimseye bir delikli kuruş borcu olmayacaktır.