Erdinç Şehit’ten önemli açıklamalar! Kulübü satacak mı?

Belediye Derincespor Kulüp Başkanı Erdinç Şehit, Nokta Gazetesi’ne konuştu. Çarpıcı açıklamalar yapan Başkan Şehit, kulübün satılıp satılmayacağı ile ilgili soruya da yanıt verdi.

Erdinç Şehit’ten önemli açıklamalar! Kulübü satacak mı?

KOLAY DEĞİL

Kocaelispor ile birlikte ilimizi profesyonel ligde ilimizi temsil eden iki takımımızdan birisi olan Belediye Derincespor’da Kulüp Başkanı Erdinç Şehit, Nokta Medya Spor Müdürü Erdem Övüç’e önemli açıklamalar yaptı. Kulübün Derince’de kalması için tüm şartları zorlayacağını, satılmaması için elinden geleni yapacağını ancak an itibari ile bunun kolay olmayacağını belirtti.

BEDAVAYA VERECEK HALİM YOK

Kulübe çok sayıda taliplinin olduğunun altını çizen Erdinç Şehit şu ifadelere yer verdi: Şu an ortada somutlaşmış bir gelişme yok. Kulübü isteyen çok sayıda kişi var. Konuşuyoruz tabii ki. Neticesinde profesyonel bir iş yapıyoruz. Şu bilinsin ki herkesin önünü açarız ve tekliflere de açığız. Heee, zorla insanların boğazına basıp da kulübü bedavaya da verecek halim de yok.

OLMUYORSA ÇIKAR GENÇLERLE OYNARIZ

Tuzlaspor 78 milyon artı 22 milyon lira borçla Beykozspor’a verildi. 100 milyon liradan bahsediyoruz. Burası Derince ve kulübün 1 lira borcu yok. Kimin niyeti temiz ise varsa gelsin konuşalım. Rakamımız belli. Komik teklifler de oluyor, çok ilgilenmiyoruz. Olmuyorsa da gençlerle çıkar çatır çatır oynarız. Her şerde bir hayır vardır. Bakalım neler olacak, neler bitecek.

KOSKOCA SANAYİ ŞEHRİ KOCAELİ!

Ben alnımın akı ile hareket ediyorum. Kulübü o günlerde ne şartlar altında aldığımı herkes biliyor. O günlere en yakın şahit gazeteci Erdem kardeşimizdir. 2. Lig’in değerleri ortadadır. Gidin 36 kulübe de sorun, hatta kulübü almak isteyenler de sorabilirler. Gereken cevaplar bellidir. Üzüldüğüm konu şu. Burası koskoca sanayi şehri Kocaeli… 3 milyon nüfusu var. Bir Kocaelispor bir de Belediye Derincespor profesyonel ligde ve Derince’nin antrenman sahası bile yok.

ÖRNEĞİMİZ SOMA

Şükürler olsun ki kulübümüz 2. Lig’de. Geçen sezon da ligde kalmasını son haftada da olsa bildik. Kulüp için en iyisi neyse onun için çabalıyoruz. Sadece Türkiye’den değil, Almanya’dan, Hollanda’dan da arıyorlar, kulübün durumunu soruyorlar. Bizim liglerdeki hedefimiz bellidir. Yetiştirici bir kulüp olmak istiyoruz ve burada büyük paralar falan verilmiyor. Soma örneğinde olduğu gibi.

KOCAELİSPOR İLE GÖRÜŞTÜK ANCAK SONUÇ ÇIKMADI

Kocaelispor’un Belediye Derincespor ile ortak projesi olursa çok güzel olur dedik. 2 ay kadar önce görüşmüştük -Gençlerinizi biz oynatalım- dedik. Ancak oradan da bir ses çıkmadı. Kulübü satalım demiyoruz ama antrenman sahası, yatakhanesi yok. Belediyenin imkanları kısıtlı. Derince halkının da kulübüne sahip çıkması gerekiyor. 2. Lig’de böylesi güzel bir kulübe el birliği destek vermemiz lazım. Bakalım neler olacak merak ediyorum. Dediğim gibi… Ben buradayım… Ciddi manada görüşmek isteyenlerle masaya oturmaya hazırım.

Kaynak: Ali Köksal