Erdoğan Kocaeli'de Ford Otosan'ın açılışına katılacak

Ford Otosan’ın elektrikli araç ve batarya üretimi konusunda çalışmalarını tamamlamasının ardından Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla açılıyor.

Erdoğan Kocaeli'de Ford Otosan'ın açılışına katılacak

Elektrikli araç ve bu araçların bataryalarını üretecek olan Ford Otosan, geride bıraktığımız 2 yıldan bu yana bu yatırım ile gündemde olan firma yatırımı tamamladı ve fabrika açılışa hazırlandı.

AÇILIŞI ERDOĞAN YAPACAK

Ford Otosan tarafından yapımı tamamlanan Yeniköy Fabrikasının açılışı yarın (cumartesi) yapılacak. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Fabrika açılışı saat 16.00’da başlayacak. Erdoğan’ın Kocaeli’de başka bir programa katılmayacağı öğrenildi.

KİMLER KATILACAK?

Bakanlar, Vali Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyakakın, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, kent protokolü ve fabrikadaki işçilerin katılacağı tören, Yeniköy Fabrikası’nın içerisinde yapılacak. Törende Ali Koç’un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ford’un bulunduğu özel sanayi bölgesinde yapılacak yeni yatırımlarla ilgili bilgi vermesi de bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ