Erdoğan tarih verdi: Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?

Bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kalması nedeniyle gündem oldu. Peki milyonları ilgilendiren emekli ikramiyesi hesaplara ne zaman yatacak?

Erdoğan tarih verdi: Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?

2024 emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak olan milyonlarca emekli tarafından sorgulanmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda yapılan Kabine toplantısı sonrasında, yeni bayram ikramiyeleri hükümet tarafından 3 bin liraya yükseltilmişti. Ramazan Bayramına sayılı günler kala ise emekli ikramiyesinin hesaplara ne zaman yatacağı merak konusu oldu. 'Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

DARA DÜŞENLERİN YARDIMINA KOŞACAĞIZ

Gönül coğrafyamızın farklı köşelerinde kardeşlerimiz bu mübarek günlerde ağır imtihanlardan geçiyor. Rabbim Gazze'deki mazlumlarla birlikte zulüm ve eziyet gören tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Türkiye olarak asırlar boyunca yaptığımız gibi başı dara düşenlerin yardımına koşmaya devam edeceğiz.

2 İLA 5 NİSAN

Çalışma hayatını henüz çok genç yaşlarında İETT'de işçi olarak başlamış bir kardeşinizim. Çalışmak kadar emeğinin karşılığının hakkıyla almanın da öneminin farkındayız. Bölgesel krizlerin ve istikrarsızlıkların yol açtığı mali yükü en az şekilde insanımıza yansıtmanın derdindeyiz. Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek toplumun tüm kesimlerinde refah artışı sağlayacağız. Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesabına yatırmış olacağız.

Kaynak: HABER MERKEZİ