Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erkan Baş aday olduğu Gebze’ye ikinci kez geldi

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde TİP Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş, KBS Bağlama Sistemleri Fabrikas’ında işçilerle bir araya geldi. Aday oluğu bölgeye ikinci kez gelen Baş, yaptığı açıklamada “Herkes halinden memnun. Biz bu maskeli baloyu yıkmaya gidiyoruz” dedi.

31 Mart'ta yapılacak olan

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde TİP Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş, KBS Bağlama Sistemleri Fabrikas’ında işçilerle bir araya geldi. Aday oluğu bölgeye ikinci kez gelen Baş, yaptığı açıklamada “Herkes halinden memnun. Biz bu maskeli baloyu yıkmaya gidiyoruz” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı ve Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş, Gebze’deki KBS Bağlama Sistemleri Fabrikası’nda işçilerle buluştu. Erkan Baş Gebze’deki fabrikada işçilerle bir araya gelerek öğle yemeği yedi. Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş yaptığı açıklamada;  Baş yaptığı açıklamada “Herkes halinden memnun. Biz bu maskeli baloyu yıkmaya gidiyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’NİN YÜZDE 99’U İŞÇİDİR”

Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş; “Birileri işçiler adına konuşacak, birileri işçiler adına siyaset yapacak. İşçiler kendileri konuşacak, kendileri siyaset yapacak. Biz ne yapmaya çalışıyoruz sorusunun cevabı budur. Ülkeye bakın Türkiye’nin yüzde 99’u işçidir. Mecliste bir gün sordum bir tanesi işçi olduğunu söyledi dedim ‘Utanmıyor musun 600 kişi arasında bir kişi olarak bunu söylemeye’ Eğer burası milletin meclisiyse bunlar milletin vekiliyse orada işçiler de olmalı köylüler de olmalı, orada kadınlar olmalı gençler olmalı yok sayılanlar olmalı diyerek başladığımız bir mücadele” dedi.

“HERKES HALİNDEN MEMNUN”

İşçinin halini kimsenin konuşmadığını ifade eden Erkan Baş; “Yerel yönetimler seçimi geldi herkese söylüyorum eve gidince tartışın seçimlerde her şey konuşuluyor, tartışılıyor işçinin halini bir tane konuşan insan göremezsiniz.  Artık seçimde bile hatırlanmıyor çünkü alıştılar. İktidar da muhalefette alıştı. Kutuplaşmalarla insanları birbirine düşman ettiler ve herkes halinden memnun” diye konuştu.

“BU MASKELİ BALOYU YIKMAYA GELİYORUZ”

Erkan Baş seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada; “Eğer Gebze’de aday olmasaydım Türkiye İşçi Partisi  aday göstermeseydi Türkiye’de bin tane yerde seçim var bunların zaten 950-960’ında kazanan belli: Ya iktidar  kazanacak ya muhalefet kazanacak bu değişmiyor.  Herkes halinden memnun. Biz bu maskeli baloyu yıkmaya gidiyoruz” açıklamasında bulundu.

“ŞİMDİ BİR ALTERNATİF VAR”

Partinin genel başkanı olarak en yetkili kişisi olarak Türkiye’deki  işçi sınıfının kalbi olan Gebze’de aday olduğunu söyleyen Baş; “Bizde genel başkan faaliyetin içindedir geldim Gebze’den aday oldum. 10 gündür Gebze’de geziyorum durum kötü. Ekonomik olarak zorlandığını söyleyenler var ama başka alternatif mi var diyorlar. Hepsi birbirine benziyor. Şimdi bir alternatif var ve Gebze’nin değil, Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir seçim olabilir” diye konuştu.

Tüm ülkede herkesin İstanbul ve Hatay seçimlerine baktığını dile getiren Baş; “31 Mart akşamı bütün Türkiye’de  herkes bir de Gebze’deki sonuçlara bakacak ve biz bunu başarmanın eşiğine geldik” sözlerine yer verdi.

“31 MART BİR FIRSAT”

CHP ve DEM Parti’nin seçimden çekildiğini,  diğer sol sosyalist grupların kendilerine destek verdiğini ifade eden Erkan Baş; “Gebze’de seçim Türkiye İşçi Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi arasında geçiyor.  AKP’yi seçerseniz ne olur Gebze’yi 30 yıldır, Türkiye’yi 22 yıldır yönetiyor aynen böyle devam eder. Kıyamet kopmaz ama halinizden memnunsanız seçin ve devam edin. İyi yaşamak istiyorsanız, Gebze’yi ülkeye örnek göstermek istiyorsanız dünyaya örnek bir belediyeciliği  Gebze’de hayata geçirebiliriz diye düşünüyorsanız kaderinizi kendi ellerinize almak için 31 mart bir fırsat” sözlerine yer verdi.