Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erkan Sözeri: Sahaya çıkmama gibi bir şey asla olamaz

Trendyol 1.Lig’de Kocaelispor’un Şanlıurfaspor’u konuk ettiği ve golsüz beraberlikle tamamlanan karşılaşmanın ardından Erkan Sözeri maçı değerlendirdi.

Trendyol 1.Lig'de Kocaelispor'un Şanlıurfaspor'u

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise maçın ardından şu değerlendirmede bulundu: “Bugün maçın stratejisini yapmıştık. 3’lü formasyonda, top rakibe geçince 5-3-2 gibi, orta sahayı üçledik. Rakibimizi iyi analiz etmiştik. Cezalı seyirciler hariç, bu kitle önünde bence ne kadar mücadele edilirse o kadar mücadele ettik. Hafta içi çok çalışmıştık. Top rakibe geçince 5’li sisteme geçtik. Top bize geçince aynı başarıyı gösteremedik. Oyuncularımın tecrübesizliğine bağlıyorum. Takımım genelde iyi mücadele etti, savaştı ama eksiklerimiz var. Sezon başından beri biliyoruz. Şunu yapmaya çalışıyoruz; iyi oyun sumaya çalışıyoruz. Bunu dediğim için tepki de görebilirim. Yere yatan takımları siz sormadan söyleyeyim; yere yatmak bizim planımızda yoktu. Zaten iki oyuncumu yere yattığı için değiştirdim, sakatlandılar da. Futbolseverler bunu görmek istemiyor.

MAÇI MÜKEMMEL YÖNETTİ

Oyuncum Şamil’e hakemden faul beklerken kızdım, bekleme oyuna devam et diye. Bizim atacağımız taçta topu koşarak kendim gittim aldım. Biraz da gücümüz böyle oldu. Futbolcularım gerçekten çok yoruldu. Kocaelispor’u yabana atmamak lazım, iyi mücadele etti. Ertuğrul Sağlam ne gerekiyorsa o hamleleri yaptı. Pozisyonları değerlendirebilirsek üç puanla da gidebilirdik ama bu bir puan da çok kıymetli. Genç oyunculardan kurulu takım için. Kocaelispor taraftarını da tebrik ediyorum. Biz orada nasıl destek görüyorsak kendi taraftarımızdan Kocaelispor da taraftarından o desteği gördü. Az pozisyon verdik. Onun dışında Muhammet hoca (hakem) penaltı pozisyonu vardı. Çok yorum yapmayacağım. Enteresan pozisyon. VAR’a da gitmedi. Gitse penaltı olur muydu? Devre arasında sordum hakeme eli yerde dedi. Penaltı çıkmadı. Çıksaydı ve gole çevirseydik her şey farklı olurdu. Muhammet hoca mükemmel maç yönetti, tebrik ederim. Faullerde 1-2 iki tarafa da eksikleri olmuş olabilir ama bu kadar eksik olsun. Biz neler görüyoruz” diye konuştu.

SAHAYA ÇIKMAMA GİBİ BİR ŞEY DUYMADIM

Takımın sahaya geç çıkmasıyla ilgili olarak ise Sözeri, “Tabii ki modern protestoya her zaman varız. Şiddet içermeyen. Bizde öyle küçük bir şey yaptık. Sahaya çıkmama gibi bir şey asla olamaz. Yöneticilerimiz öyle bir şey dese bile taraftar olmazdım. Söz konusu olamazdı. Zorlu şartlarda mücadele ediyoruz. Ben sahaya çıkmama gibi bir şey duymadım. Olsaydı bile hep sahada kalmaktan yanayım” sözlerini kaydetti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendyol 1.Lig'de Kocaelispor'un Şanlıurfaspor'u konuk
Sıradaki Haber Ertuğrul Sağlam: Utanç verici tablo!