Erol: “En doğru sonuç üyenin kararı ile olacak”

İzmit Belediye Başkan adayının belirleneceği ön seçimle ilgili konuşan aday adaylarından Hüseyin Erol, “En doğru sonucun üyenin kararı ile oluşacağı ortada, onların iradesi sandığa yansıyacak ve böylelikle İzmit Belediye Başkan adayını üyeler seçmiş olacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmit Belediye Başkan adayının seçileceği ön seçim sabah saatlerinde başladı. En son 2014 yılında yapılan ön seçim sonrası partililerin seçime ilgisi bir hayli yoğun oldu. Sabah saat 08.00 sularında başlayan oy kullanma işlemli saat 17.00’a kadar devam edecek. İzmit ilçe örgütünün yoğun bir mesai harcayarak tamamladığı ön seçim çalışmaları sonrası 7 bin 369 üye oy kullanacak. Seçimde ise Hüseyin Erol, Hakan Tanta, Emre Andız ve mevcut Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in yarışıyor.

“EN DOĞRU SÜREÇ ÜYENİN KARARI”

İzmit Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Erol” CHP İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Erol: “CHP İzmit İlçe Örgütü olarak bugün bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Güzel bir seçim geçiyor, sonuna kadar da böyle geçeceğine inanıyorum. Sabah saatlerinden itibaren üyelerimiz gelmeye başladı. En doğru sonucun üyenin kararı ile oluşacağı ortada, onların iradesi sandığa yansıyacak ve böylelikle İzmit Belediye Başkan adayını üyeler seçmiş olacak. 7-8 saat sonra sonucu açıklanacak. Sonucun partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ