Erol Ölmez: Bunun yükü Kandıra’ya kaldıysa…

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis toplantısının sonunda gündem Kandıra Akçakese’ye yapılması planlanan Biyokurutma Teknolojili Atık Entegre Tesisi oldu

Erol Ölmez: Bunun yükü Kandıra’ya kaldıysa…

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısının son bölümünde Kandıra Akçakese’ye yapılması gündemde olan Biyokurutma Teknolojili Atık Entegre Tesisi gündem oldu. CHP’li Mehmet Ümit Küçükkaya ve Nazım Gençtürk, süreçle ilgilli eleştirileri dile getirdi. Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez de eleştirilere cevap verdi.

BU MEMLEKETİN HASIYIZ

Biyokurutma tesisi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin uhdesinde tüm Kocaeli için yapılan bir tesistir. Bunun yükü Kandıra’ya kaldıysa biz 1300 yılından beri bu memleketin hasıyız. İzmit’in de yarısı Kandıralıdır. İzmit’ide kucaklarız. İzmit’in sorunlarını çözmek için de elimizden geleni yaparız.

İZMİT BİZİMLE HAREKET ETMELİDİR

Eğer bugün Kocaeli’de bir atık bertarafı düşünülecekse bunu en çok İzmit dertlenmelidir. İzmit’ de bizimle hareket etmelidir. Bugüne kadar İzmit Belediyesi’nin kıymetli başkanını da yanımızda görmek isterdik.

Mehmet Ümit Küçükkaya çıktı her konuda ahkam kesti. İzmit’teki arkadaşlardan özellikle bir şeyi rica ediyorum.

NELER ÇEKTİRDİLER

İzmit’teki arkadaşlar her önüne geldiği zaman Kandıralıları siyaset için kullanmasınlar. Onun yerine Kandıralıların yaşadığı mahallelerin sorunlarını çözsünler. Yeşilova’da insanlara iki yıl neler çektirdiler. Bir şehir hastanesi kapısında insanlara neler yaşattılar.

CHP’LİLER SAMİMİYSE


Eğer CHP’liler samimiyse, çözüm istiyorlarsa bir alternatif yer önersinler. Birlikte sorunu çözelim.

Kaynak: Senem Çalışkan