Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ersoy’un mezarı asansörlü mü olacak?

Bülent Ersoy Anneler Günü’nde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Ersoy, dört sene önce kaybettiği annesi Necla Poyraz’ın mezarını paylaşarak annesine mektup yazdı. Diva, paylaşımında kendi vasiyetini de duyurdu.

Bülent Ersoy Anneler Günü'nde

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy annesine yazdığı mektupta “Hissettin mi bilemiyorum ama mezarını senin şahsına münhasır, ayrıcalıklı bir stilde, sana özel çizdirtip öyle kreatif bir yaptırdım ki; tam sana yakışır çok çok şık, çok çok zarif oldu tüm görüntüsü vallahi anacığım… Hem de bil bakalım hangi renkleri kullandırttım mezar mermerlerinde? Tabii ki de renklerin en asili senin aşık olduğun, Beşiktaş’ının renkleri siyah ve beyaz renklerde yaptırdım” dedi.

VASİYET ETTİ

Ersoy sözlerine menajeri Haluk Şentürk’e annesinin mezarıyla ilgilenmesini vasiyet ettiğini belirterek şöyle devam etti. “Haluk da inanır mısın benden çok daha çok ilgileniyor seninle… Biraz sonra resmini atacak olduğum senin o mezar taşlarının temizliğinden tut da, üzerindeki çiçeklerinin devamlı değişmesine kadar her şeyinle nasıl ilgileniyor, sana anlatamam. Allah gecinden versin, sanki kendi annesiymişsin gibi…” dedi ve şu ifadeleri kullandı:

“RUHUN ŞAD OLSUN”

“Beni bağışla, bana hakkını helal et; çünkü musikinin dışında belki sana tam layık bir evlat olamadım ama sen yaşarken sevgi ve şefkatinle hep korudun, kolladın beni ve de sırtımdaki koruyucu çelik bir yelek oldun bana her zaman, her yerde, herkeslere karşı… Mekanın cennet, ruhun şad, ‘Anneler Günü’n kutlu olsun canım anneciğim.”

“BENİ DE SEN GÖMECEKSİN”

Diva annesi dışında kendisiyle ilgili de menajeri Haluk Şentürk’e vasiyette bulunduğunu itiraf ederek ‘Haluk’a ben de vasiyet ettim; ‘Bana bak, beni de sen gömeceksin. Aman ha mezarım çok şık olsun, çok çok temiz olsun ve her gün kloraklarla, çamaşır suları ile yıkanıp temizlensin, çiçeklerim hep taze konsun ve hepsinden de önemlisi sürekli dualar okuttur bana en güzel sesli hocalarla’ dedi.

ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Ünlü divanın 30 yıldır birlikte çalışan ve sanat camiasının duayen menajerleri arasında yer alan Haluk Şentürk Nokta Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Şentürk, “Necla Hanımı 30 yıldır tanırdım. Bizimkisi uzun yol arkadaşlığı. Ancak o kadar kültürlü ve donanımlı bir insandı ki, kendisiyle siyasetten felsefeye her şeyi konuşabilirdiniz. Her konuda bilgi sahibi kitap okuyan kendisini sürekli geliştiren bir kadındı.

“SEVEREK YAPIYORUM”

Bülent Hanım anne ve babasının mezarlarını kendi bütçesiyle yaptı ancak tüm dizaynını bana bırakmıştı. Bende canı gönülden ilgileniyorum. Bunu kendime görev değil annesini annem gibi sevdiğim için severek yapıyorum’ dedi.

“SÖZ KONUSU DEĞİL”

Şentürk ayrıca medyada yeralan Ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un asansörlü mezarlık yaptıracağı yönündeki haberleri de Nokta Gazetesi aracılığıyla yalanlayarak “Bu söz konusu değil. Allah sağlık sıhhat ve uzun ömür versin Bülent Hanıma ama islami değerlere göre her şey yapılacak. Böyle bir durum yok” dedi.