Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ertuğrul Sağlam: 15 yıllık hayali noktalayacağız!

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam çok iyi bir kadro kurulduğunu ifade etti ve “Ertuğrul 15 yıllık hayali noktalayacağız!” dedi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul

HER ŞEYİ ANLATAMADIK

Sözlerine ilk hazırlık maçındaki görüntü ile başlayan Sağlam şu şekilde konuştu: Sezonun ilk hazırlık maçını oynadık. Oyuncularımız fiziksel olarak hazır değiller. Sistem, felsefe ve oyun planımızla alakalı her şeyi anlatamadık. Umduğumuz ve beklediğimiz gibi bir karşılaşma oldu. Futbolun dili birdir. Bu kadar eksik olmamıza rağmen ortaya çok güzel şeyler çıktı. Özellikle yeni transferlerimizin uyumunu ve katkısını gözle görülür şekilde hissettik. İnşallah hem Appindangoye ve Mendes’in katılımlarıyla daha iyi bir takım olacağız.

FUTBOLUN DOĞRULARINI SAHAYA YANSITACAĞIZ

Birisi yerli diğeri de yabancı iki santrfor oyuncu ile bu takımı destekleyebilirsek keyif veren, göze hoş gelen bir futbol oynayan ve bizi 15 yıllık hayale kavuşturacak kadro yapılanmasını da gerçekleştirmiş olacağız. Bu sezon taraftarımıza şunu söyleyebilirim ki geçtiğimiz sezondan çok daha iyi, futbolun doğrularını yapan ve hedefe daha kolay giden bir takım olacağız.

RAKİP TAKIM SEZONU ERKEN AÇACAK

Yeni gelen futbolcularımız geçtiğimiz yıldan bizimle devam eden oyuncuların da isteğini artırdı. İlk hazırlık maçımız genel manada iyi geçti. Romanya takımı bize nazaran sezonu daha erken açtı ve daha hazırlar. Bunun da zaman zaman dezavantajlarını yaşadık. İki ayrı 11 oynattık. Cihat ve Onur’u tam süre oynatmak zorunda kaldık. Beklediğimi aldım. Her geçen gün üzerine koyacağız.

BUNLAR FİYATI ETKİLİYOR

Çok iyi oyuncu transferinin ekonomik anlamda yaptırımı var. Üst ligden gelecek olan oyuncu sana alt lig takımı olarak bakıyor ve bu da fiyatı etkiliyor. Kendilerine Kocaelispor’u, şehri, futbolcu türünü, geleneği olan bir kültürü olduğunu, hedeflerini anlatıyoruz. Kendimden örnek vereyim, Türkiye’de 13-14 takım “Gel, bizim takımla ol” dese kabul etmem diyorum.

KOLAY OLMUYOR

Kocaeli’nin insana keyif veren, motivasyonu artıran değerleri var. Gelen birçok oyuncuya bunu yapıyoruz. Kolay olmuyor ama başkanımız, yönetimimiz istekli bir şekilde transferlerin gerçekleşmesi için çalışıyor. Kimse merak etmesin, geçen sezonki yanlışı yapmayacağız ve iki tane iyi ön oyuncusu alacağız. Hazırlık maçında Oğulcan’ı da gördük, önde oynama yeteneği ve alışkanlığı var. Onu katarak sayısal ve kalite anlamında önde sıkıntı yaşamayacağız.

ALTERNATİFLİ BİR KADRO KURUYORUZ

Aldığımız oyuncularda fonksiyonellik var. Pedrinho 6 ve 8 oynayabiliyor. Beridze’yi sağda kullandık, Oğulcan santrfor, forvet arkası ve kanat oynayabiliyor. İlerleyen süreçte sakatlık ve ceza durumlarında eksiklikleri gidebilir bir yapı kuruyoruz. İnşallah bu avantajları bir arada toplayıp dediğim gibi 15 yıllık hayali noktalayacağız.