Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ertuğrul Sağlam: Bizi Süper Lig’e taşıyacak kadroyu inşa ediyoruz

2025 sezonu hazırlıkları başladı. İdmanda konuşan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kaliteli bir kadro oluşturduklarını ifade ederek, geçen sezon en büyük sıkıntıyı forvet hattında yaşadıklarını söyledi.

2025 sezonu hazırlıkları başladı.

Trendyol 1. Lig’de ekiplerinden Kocaelispor, Brunga tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına başladı.

15 YILLIK HASRET

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleşen antrenmanda yeni yönetim de hazır bulundu. Amaçlarının sezon sonunda takımı şampiyonluğa ulaştırıp 15 yıllık hasrete son vermek olduğunu söyleyen Ertuğrul Sağlam, “Bu doğrultuda çalışmalarımız lig bittiği an itibarıyla başlamıştı. Bugüne kadar yeni yönetim ile olumlu ve koordineli bir şekilde çalıştık. Transfer çalışmalarında bir noktaya geldik. Bizi Süper Lig’e taşıyacak kadronun bu sene inşallah çok doğru bir şekilde organize edilip, kadro planlamasının çok doğru bir şekilde yapılıp, daha sonraki süreci de istediğimiz şekilde geçip, Kocaelispor’un yıllardır süren Süper Lig hasretine bizim cevap verme zorunluluğumuz var. Geçen sene çok yaklaştığımız Süper Lig’e sonrasında kendi hatalarımız sebebiyle rakiplerimize hediye ettik” dedi.

“EN BÜYÜK SIKINTI FORVETTİ”

İki adet stoper ve iki adet forvet transferlerinin olacağına dikkat çeken tecrübeli teknik adam geçtiğimiz sezonun en büyük sıkıntılarından birinin golcü sıkıntısı olduğunu vurguladı. Sağlam, “Sağ kenar ve ofansif bir orta saha alarak transferi tamamlamayı düşünüyoruz. Defans oyuncularından bir tanesi yabancı olacaktır. Taraftarımız emin olsun ki; bundan önceki yaptığımız transferlerimiz ile de ne kadar kaliteli bir takım oluşturacağımızın sinyalini verdik. Bundan sonraki transferlerde bu kalitede hatta daha üzerinde olacaktır. Sadece bu sene bizi Süper Lig’e taşıyacak kadroyu değil Süper Lig’de de iskeletini oluşturacağımız kadroyu hazırlıyoruz. Bundan taraftarımız emin ve rahat olsunlar” şeklinde konuştu.

Furkan Özyapı: Yolun sonu şampiyonluk olacak

Furkan Özyapı: Yolun sonu şampiyonluk olacak

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Kocaelispor’un
Sıradaki Haber Kocaelispor’dan heyecanlandıran sosyal medya paylaşımı: Başlıyoruz