Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ertuğrul Sağlam: Lige kadronun yüzde 90’ını tamamlamış olarak başlıyoruz

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yaptığı açıklamada kadronun yüzde 90’ını tamamlamış olarak lige başlayacaklarını ifade etti.

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul

İKİ İŞİ BİR ARADA YAPTIK

Sağlam açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: Kampları bitirdik. Bizi üzecek, gelecek adına endişelendirecek bir sorun yaşanmadı. Bir sakatlık yaşamadan kampları atlatmak bizim için çok önemliydi. O yoğun dönemi geçirdik. Bir taraftan takımı hazırlarken, diğer taraftan da eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Transfer çalışmalarımız devam etti.

RAHATLIKLA SÖYLEYEBİLİRİM

Bazı istediğimiz oyuncular zamanında geldi. Bazıları işte iki gün önce olduğu gibi sonradan aramıza katılıyor. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, en azından sezona başlarken kadromuzun neredeyse %80’ini, %90’ını hazırlamış ve transferin %90’ını tamamlamış bir Kocaelispor olarak inşallah lige girmeyi planlıyoruz.

LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Çalışmalar da devam edecek ama yapmamız gereken bir iş var ki o da lige iyi başlamak. Geçen sene bunu başaramamıştık. Sonradan toparladık gerçi ama bu sene inşallah iyi bir başlangıç ile ondan sonra iyi başlangıcın moraliyle daha güçlenen taraftarın, camianın desteğini tam anlamıyla arkasına almış, onlarla beraber daha güçlenen bir ekip olmak istiyoruz. Transferde ise yerli 8 numara alıp transferi tamamlayacağız. Markao ile ilgili ise biraz antrenman eksiği var. Tam olarak hazır olması biraz süreç alacaktır.