Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ertuğrul Sağlam: Olumsuzluklardan etkilenmememiz gerekiyor

Kocaelispor’un başarılı kanat oyuncusu Barış Alıcı, Şanlıurfaspor maçı öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Barış “Taraftarımız bizden güzel oyun ve mücadele eden bir Kocaelispor bekliyor” dedi.

Kocaelispor’un başarılı kanat oyuncusu

HER MAÇ BİRBİRİNDEN ZOR

Her maçın çok zorlu geçeceğini ifade eden Sağlam şu şekilde konuştu: Bundan sonraki her maç çok önemli. Her puana çok ihtiyacımız var. Zorlu bir döneme girdik. Alttakilerin ligde kalma mücadelesi, üstündeki grubun Play-Off’a girme mücadelesi, Play-Off potasında olanların orada kalma, kalanlarında da ilk 2’yi zorladığı bir maraton geçiriyoruz. Artık her oynanan maç birbirinden değerli hale geliyor. Rakiplerimizin de bundan sonraki süreçte çok zorlu maçlar oynayacağını göz önünde bulundurursak olası puan kayıpları ile karşılaşacağımız bir lig oynuyoruz.

ATMOSFERLER MOTİVASYONU DÜŞÜRÜYOR

Herkes puan almak istiyor. Şanlıurfa küme düşme potasından çıkmak için canla başla mücadele ediyor. Bolu, Play-Off potasına girmek istiyor. Haftaya oynayacağımız Keçiören altlardan kurtulmak için elinden geleni yapıyor. Kısacası herkesin bir hedefi var. Zaman zaman atmosferler motivasyonu düşürüyor, farklı sebepler de oluyor ama sonuçta bizim bu gibi olumsuzluklardan etkilenmemiz gerekiyor. Çünkü gerçekçi ve önemli bir hedefimiz var.

BOLU MAÇI İSTEDİĞİMİZ GİBİ GEÇMEDİ

Bolu’daki puan kaybına üzüldük. Bu maçı bir an önce unutup Şanlıurfa maçına hazırlanmak zorundayız. Eksikliklerimizin, yapamadıklarımızın farkındayız. Bolu maçı çok enteresan bir maç oldu. İlk devrede kalemize gelen tek pozisyon, ki bunu kendimiz ikram ettik, bunun gol olması, girdiğimiz pozisyonların değerlendirilememesi, ikinci yarının da istediğimiz gibi geçmemesi puan kaybına yol açtı.

GÜZEL KEYİFLİ BİR MAÇ İZLETMEK İSTİYORUZ

Oyuncularımız olayın ciddiyetinin farkında. Taraftarımızın Eyüp maçında olduğu gibi yürekten destek vereceklerini düşünüyorum. Güzel bir oyunla girdiğimiz pozisyonları kötü değerlendirmeyip, güzel keyifli bir maç izletmek istiyoruz. Bundan sonraki zorlu sürecimizin hem taraftarımızın, hem camiamızın moralini motivasyonunu artırarak geçmesini sağlamak istiyoruz. Cezalımız var. Birkaç değişikliğimiz olacak.

BİRAZ HAKSIZLIK YAPILIYOR

Takımdaki herkesi hazır tutmamız gerekiyor, her oyuncumuz bizim için önemli, değerli ve sorumluluk sahibi insanlar. Herkes çıkacak ve elinden geleni yaparak güzel bir maç oynayıp galibiyet elde edecek. Aramıza Davit katıldı. Her oyuncunun takım performansına ciddi katkıları olacağı beklentisi bende var. Biraz haksızlık yapılıyor. Giorgi Kharaishvili üzerinden değerlendiriyorum. Getiriyorsun oyuncuyu, Gürcü bir oyuncu, gitmiş Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde futbol oynamış, en son Macaristan’da devam etmiş.

BEN DE İSTERİM

Alıyorsunuz bu adamı Türkiye’ye getiriyorsunuz, maça koyuyorsunuz ve ilk maçında mükemmel bir oyun ortaya koymasını bekliyorsunuz. Bu hayalden öte bir beklenti. Farklı bir ülke, farklı bir kültür, farklı oyun anlayışı ve sistem… Adaptasyon sürecini kısaltmak için elimizden geleni yapıyoruz. 3 Gürcü oyuncumuz oldu. Onların birbirine vereceği motivasyon ve destek bu süreci aşağıya indirebilir. Bizim kültürümüze de yakın bir kültürlere sahipler. Ben de bu hafta sahaya koyalım ve istediğimiz gibi oynasın, yabancılık çekmesin isterim. İnşallah öyle olur.