Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ertuğrul Sağlam: Tanque’nin gitmesi olumsuzluk değil… Olumlu geri dönüşü olacak

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam hafta başında yaşanan Tanque depremi ile ilgili olarak “Tanque’nin gitmesi olumsuzluk değil… Bize olumlu geri dönüşü olacak” dedi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul

Boluspor ile zorlu bir maça çıkacaklarının altını çizerek sözlerine başlayan Ertuğrul Sağlam şu şekilde konuştu: Boluspor’un ligdeki sıralaması ne olursa olsun her dönem Boluspor deplasmanları zor olmuştur. Rakibimizin son haftalardaki çıkışı, Play-Off iddiasının olması dikkat çekici. Bizi Bolu’da güzel bir maç bekliyor. Bizim de on binlerce insanı mutlu edecek, o kadar insanın 14 yıllık hayaline son verip insanları mutlu edecek çok güzel bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda hata yapıp geride kalmak istemiyoruz.

SERİYİ UZATMAK İSTİYORUZ

Oyuncularımızla Manisa maçından sonra şunu konuşmuştuk. “Her maç bizim için final ve her maç şampiyonluk maçı” dedik. Sonrasında 3 maçlık seri bulduk. Olabildiğince bu seriyi uzatmak ve hedefimize ulaşmak istiyoruz. Boluspor’un öne çıkan özellikleri var, zaafları var. Bunlar üzerine çalışıyor ve analizlerimizi yapıyoruz. Oyuncularımız gerçekten çok iyi niyetli, hırslı ve olayın idraki içerisinde.

EKSİĞİMİZİN OLMAMASI GÜZEL

Bizim çocuklar çıkacaklar ve gereğini yapacaklar. Güzel bir oyun ve galibiyetle şampiyonluk mücadelemize fire vermeden devam edeceğimizi düşünüyorum. Herhangi bir eksiğimizin olmaması güzel. Oğuz birkaç haftadır takımla beraber değildi. U-19 maçında oynattık, Allah’a şükür bir sakatlık yaşamadı. Onun da aramıza katılması bizi ayrıca mutlu etti.

O MEVKİYE ÖNEMLİ BİR İSMİ KATMAK İSTİYORUZ

Giorgi aramıza katıldı. Orta sahadaki eksikliğimizi inşallah giderecek. Bu eksikliğimizin dışında diğer yanda Tanque problemi yaşadık. Geleceğe umutlu bakmak zorundayız. Yarın akşama kadar o mevki için önemli bir ismi kadromuza katmak istiyoruz. Bu gibi durumların, krizlerin fırsata dönüştürülmesi açısından bu durumu olumlu değerlendireceğimizi düşünüyorum. İnşallah Tanque’nin gitmesi bizim için olumsuzluk değil, bize olumlu bir geri dönüşü olacak.

LEHİMİZE ÇEVİRECEĞİZ

Zamanlaması kötü oldu ama bu durumu lehimize dönüştürebileceğimiz bir fırsat olarak kullanmamız gerekecek. Dava insanları, hedefe kilitlenmiş insanlar bu krizleri lehlerine çevirebilen insanlardır. Bunu yapacağız, kimse merak etmesin. Hafta sonunda da o mevkide kullanacağımız arkadaşlarımız var. Herkes sorumluluğunun farkında. Bir koşacaksa 3 koşacak. Kısa vadede bu durumdan olumsuz etkilenmeyip, bu haftayı geçip sonrası bizim için çok daha iyi olacak.

YETENEKLİ GENÇLER VAR

Gençler iyiler. Bir sisteme bağlı oynayabiliyorlar. Yetenekli oyuncular var. Bundan sonraki süreçte oradan dönem dönem A takım antrenmanlarına gençlerimizi alıp buraya adaptasyonlarını sağlamaya devam edeceğiz. Buradaki havayı teneffüs ettirip bir teşvik olması açısından 2-3 genç oyuncuyu alıp ağabeyleriyle A takıma entegre etmeye çalışacağız.

KAZANALIM DERKEN

Yaşadığımız süreç insanın sırtına çok ciddi yükler bindiriyor. Bu baskı ve stres ortamında dikkatli olmak lazım. Bazı oyuncuları kazanalım derken tamamen futboldan soğutabiliriz. Kimse merak etmesin, fırsatını bulduğumuzda, yeri ve zamanı geldiğinde dokunuşlarımız olacak, alt yapı fırsatını değerlendireceğiz. Bundan önce çalıştırdığımız her takımda da böyle olmuştur.