Ertuğrul Yavuz dosyayı teslim etti! “İzmit’in bazı seçmenleri bize kızmış”

AK Partili Ertuğrul Yavuz, İzmit Belediye Meclisine aday adayı oldu. Başvuru belgesini teslim eden Yavuz, “Büyükşehir adayı İzmit adayından daha fazla oy aldı. İzmit'in belli bir seçmeni bize kızmış. Allah nasip ederse o oyları yeniden kazanacağız” dedi.

Ertuğrul Yavuz dosyayı teslim etti! “İzmit’in bazı seçmenleri bize kızmış”

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatının eski yöneticilerinden Ertuğrul Yavuz, AK Parti’den İzmit Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu. Akşam saatlerinde ilçe başkanlığına giden Yavuz başvuru belgelerini İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’a teslim etti.

"GÜLEN TARAF OLMAYI ARZULUYORUM"

Belgeleri teslim almadan önce kısa bir konuşma yapan Yavuz, “Süreç geldi çattı. Hep birlikte aday adaylarını belirledik. Meclis üyeliği üyeliği aday adaylığı tarihini ilan ettik Son tarih yarındı ama genel merkez 5 Ocak gününe kadar erteledi. Hedefimiz İzmit Belediyesi'ni tekrardan geri almak. Ak kadroları yarınlara daha güzel şehriler bırakacak akıllarla yönetmeyi Allah bizlere nasip etsin 31 Mart akşam gülen sevinen taraf olmayı arzuluyorum” dedi.

“İZMİT'İN BAZI SEÇMENLERİ BİZE KIZMIŞ”

Daha sonra söz alan Ertuğrul Yavuz, “Hedefimiz AK Parti'de bir omuz vererek 31 Mart seçimlerinde AK kadroları yeniden konuşlandırmak için bir yola çıktık. Allah yolumuzu hayır etsin. Kıymetli dava arkadaşlarım beni yalnız bırakmadınız. Hedefimiz bir oy fazla nasıl alabilir, bir meclis üyesi daha asıl çıkarabiliriz. Siyaset nasip işidir. Canla başla çalışacağımızın sözünü veriyorum. Hiçbir karşılık beklemeden çalışacağız. 1 Nisan sabahı kazanmış bir şekilde şölenimizi yapacağız. Önceki seçimlerde 10 bine yakın farkla seçimleri kaybettik. Büyükşehir adayı İzmit adayından daha fazla oy aldı. İzmit'in belli bir seçmeni bize kızmış. Allah nasip ederse o oyları yeniden kazanacağız” dedi.

Ertuğrul Yavuz dosyayı teslim etti! “İzmit’in bazı seçmenleri bize kızmış” - Resim : 1

Ertuğrul Yavuz dosyayı teslim etti! “İzmit’in bazı seçmenleri bize kızmış” - Resim : 2