Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erzan’dan Terim itirafı!’ Ondan aldım başkalarına faiz ödedim’

Aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi tanınmış isimlerin de bulunduğu birçok kişiyi yüksek kazanç vaadiyle dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanması sürüyor.

Aralarında Arda Turan, Fernando

Erzan savunmasında, “Fatih Terim’in parasını başkalarına faiz olarak ödedim” diyerek dikkat çekti. Ayrıca, futbolcuların paralarını bazen şubeye gelmek istemedikleri için elden teslim ettiklerini belirtti.

‘FAİZİYLE İADE ETTİM’

Yaklaşık 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin liralık dolandırıcılık iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan, İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada tutuklu sanık Ali Yörük ve diğer sanıklarla birlikte hazır bulundu. Savunmasında, Fatih Terim’den herhangi bir fon adı altında para almadığını, ancak dostane ilişkiler çerçevesinde iki kez 700 bin dolar aldığını ve bu parayı faiziyle iade ettiğini söyledi. Parayı Terim’e bahçede elden teslim ettiğini ifade eden Erzan, Terim’in hesap hareketlerinin ise tam olarak eşleştiğini belirtti.

‘KAYNAĞI SORGULANMADI’

Erzan, Fatih Terim’in banka şubesine hiç gitmediğini ve işlemlerin genellikle SMS ile teyit edilerek yapıldığını ekledi. Ayrıca başka futbolcuların da benzer şekilde ödemeler aldığını ve şubeye gitmek istemedikleri için paraların kendilerine elden teslim edildiğini açıkladı. Duruşmada, Erzan faizin hukuka aykırı olduğunu herkesin bildiğini, ancak paranın kaynağı konusunda kimsenin sorgulama yapmadığını ifade etti. Duruşmaya verilen aradan sonra devam edilecek.