Erzurumspor taraftar gruplarından açıklamalar var

Kocaelispor – Erzurumspor Futbol Kulübü maçı öncesi, Erzurumspor’un taraftar gruplarından da samimi açıklamalar geldi. Erzurumsporlular ve Dadaşlar gruplarının açıklamaları şu şekilde.

Erzurumspor taraftar gruplarından açıklamalar var

ERZURUMSPORLULAR GRUBU AÇIKLAMASI

Yaşasın Anadolu!

Son günlerde Anadolu takımları olarak kenetlenmemiz gerekirken bazı münferit olaylardan dolayı aynı ligde mücadele ettiğimiz Kocaelispor taraftarı ile istenmeyen olaylar yaşanmıştır. Kendilerine konuk olacağımız maçtan önce çok güzel bir duruş sergileyerek misafir edip geçmişte yaşanan olayları bir kenara atıp dostça bir yazı kaleme almışlardır. Açıklama, Büyük Erzurumspor taraftarını ve grubumuzu ziyadesi ile mutlu etmiştir. Bize bir adım gelene bin adım gitmek Dadaş’a yakışan bir duruştur. Bu duruş üzerine bu maçta ve maçtan sonra Kocaelispor’u aynı misafirperverlikle karşılayacağız. Kocaelispor taraftarına ve Hodri Meydan grubuna sergiledikleri bu duruştan dolayı teşekkür ederiz.

DADAŞLAR GRUBU AÇIKLAMASI

Son zamanlarda Kocaelispor ile aramızda oynanan müsabakalarda istenmeyen olaylar ve gerginlikler çıkmıştır. Futbolda zaman zaman istemsizce de olsa böyle olaylar çıkabiliyor. Asıl önemli olan bu olayları daha büyük boyuta taşımamak. 23.08.2024 tarihinde oynanacak Erzurumspor Futbol Kulübü - Kocaelispor maçında bu tatsız olaya son vermek istiyoruz. Maçta dostluğun kazanmasını temenni ediyor her iki takımada canı gönülden başarılar diliyoruz.