Eski eşini dönercide öldürmüştü Jandarmaya yakalandı

Körfez Güney Mahallesinde bulunan bir dönercide 22 Kasım günü eski eşini tabancayla öldürdükten sonra firar eden katil zanlısı jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Eski eşini dönercide öldürmüştü Jandarmaya yakalandı

Alınan bilgiye göre Körfez Güney Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerinde bulunan bir restorana arkadaşı ile birlikte yemek yemek için gelen 28 yaşındaki Ajda Yatar, yaklaşık 1 ay önce boşandığı eski eşi Vahyettin P. (37) tarafından tabanca ile vurulmuştu. Kanlar içinde kalan 3 çocuk annesi Ajda Yatar yere yığılırken zanlı ise olay yerinden bir araçla kaçarak firar etmişti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde genç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Cinayet zanlısı Vahyettin P.’nin Yalova’nın Altınova ilçesinden geldiği eski eşini öldürdükten sonra kaçtığı aracı batı terminali mevkisinde bırakarak ticari taksi ile kayıplara karıştığı belirlendi.

6 GÜNDÜR ARANIYORDU

Öldürülen Ajda Yatar’ın cenazesi Körfez Yukarı Hereke Emin Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Hereke Mezarlığında toprağa verildi. Yatar’ın eski eşi ile yaklaşık 10 yıl önce evlendiği, 3 çocuğu olduğu ve eşinden gördüğü şiddet nedeniyle boşandığı öğrenildi. Yaklaşık 6 gündür firari olan ve her yerde aranan Vahyettin P. Yalova'nın Altınova ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Vahyettin P.'nin burada tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek daha sonra da adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ