Eski eşinin hayattayken selasını okuttu.. Dinleyenleri şaşırttı

Bursa'da yaşanan ilginç bir olayda, dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca büyük bir şok yaşadı.

Eski eşinin hayattayken selasını okuttu.. Dinleyenleri şaşırttı

Tuğçe Emir isimli kadın, eski eşinin kendisi için selasını okuttuğunu öğrenince şaşkınlık ve üzüntü yaşadı. Boşandığı eşi, selayı okuttuğu anları cep telefonuyla kayda aldı. Tuğçe Emir, "İnsan kendisinin öldüğü haberi ve selası verilince nasıl olur?" diyerek yaşadığı durumu ifade etti. Bu olay, mahallede geniş yankı uyandırdı ve büyük bir karmaşaya neden oldu.

ÖĞLE VAKTİ SELAMIN OKUNDUĞUNU DUYDUM

Bursa'da Tuğçe Emir isimli kadın, eski dini nikahlı eşi Zafer Kufacı'nın kendisi için camiden selasını okutmasıyla büyük bir şok yaşadı. 6 yıl önce evlenen çift, bir buçuk yıl önce şiddetli geçimsizlik ve madde kullanımı iddiaları nedeniyle ayrılmıştı. Son dönemde sürekli ölüm mesajları aldığı iddiasında bulunan Tuğçe Emir, camiden öğlen vakti kendisinin selasını duyduğunda panikledi. Cami görevlileri, selanın yanlış olduğunu belirten anonslar yaptı, ancak Emir yine de polis merkezine giderek eski eşinden şikayetçi oldu.

ÖLÜM TEHDİTLERİ DE ALIYORDUM

Zafer Kufacı'nın cami imamına, eski eşi Tuğçe Emir’in bilgilerini içeren bir kağıt vererek selanın verilmesini sağladığı ve bu anları cep telefonuyla gülerek kaydettiği öğrenildi. Emir, eski eşinin madde bağımlısı olduğunu ve daha önce kendisine ölüm tehditlerinde bulunduğunu belirtti. Olayın ardından Emir, polise başvurarak şikayetçi oldu ve yetkililerden yardım bekledi.Mahalle sakini Ali İlhan, Zafer Kufacı'nın cami imamına yanlış bilgi içeren bir kağıt vererek selayı almaya çalıştığını ve cami görevlilerinin selayı vermemesi üzerine yeniden başvurduğunu anlattı. Yanlış selanın ardından yapılan anonsların ardından, Emir’in eski eşi tarafından hazırlanan bu 'sahte' senaryo, mahallede ve polis teşkilatında geniş yankı uyandırdı. Polisin olaya ilişkin soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Haber Bülteni