Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın kanalın önünde vuruldu

Eski milli futbolcu ve Spor yorumcusu Serhat Akın gece saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. Serhat Akın’ın Beykoz’da yayın yaptığı kanalın önünde saldırıya uğradığı öğrenilirken ayağından yaralandığı bildirildi.

Eski milli futbolcu ve

Eski milli futbolcu ve Spor yorumcusu Serhat Akın, Beykoz Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak’ta yayın yaptığı kanalın önünde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Serhat Akın’ın saldırıda ayağından yaralandığı öğrenilirken Ataşehir’de özel bir hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı bildirildi. Serhat Akın Sağlık durumunun iyi olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Yaralandığı anın fotoğrafını da paylaşan eski milli futbolcu, ”Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe.” diye yazdı.

3 EL ATEŞ ETTİLER

Serhat Akın’ın yayın yaptığı kanalın önünde olduğu sırada maskeli ve motosikletli iki saldırganın geldiği ve 3 el ateş ederek olay yerinden kaçtıkları öğrenildi. Hayati tehlikesi olmayan Serhat Akın’ın Tedavisi devam ediyor.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI AŞKINDAN GELDİ

Serhat Akın’ın silahlı saldırıda yaralanması sonrası Fenerbahçe’den de geçmiş olsun mesajı geldi. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada,” Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz.” denildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra
Sıradaki Haber Narin Güran’ın amcası hakkında önemli gelişme