Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti eski milletvekili bıçaklandı: Durumu ciddi

Ofisinde tartıştığı kardeşi tarafından bıçaklanan eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik tedavi altında. Vekil Çelik’in durumu ciddiyetini koruyor.

Ofisinde tartıştığı kardeşi tarafından

Ofisinde tartıştığı kardeşi tarafından bıçaklanan eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik tedavi altında. Vekil Çelik’in durumu ciddiyetini koruyor.
Eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik (67) İstanbul Bahçelievler’deki ofisinde tartıştığı kardeşi tarafından bıçaklandı. Edinilen bilgilere göre Çelik, Çobançeşme Mahallesi, Fatih Caddesi’ndeki ofisinde kardeşi K. Çelik (64) ile tartıştı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Tartışmanın büyümesinin ardından K. Çelik, ağabeyi Ahmet Çelik’i göğsünden ve elinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin 112 acil servislerine haber vermesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Eski vekil Çelik’in sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor. Polis ekipleri ise şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

KONKORDATO İSTEMİŞLERDİ

Öte yandan Ahmet Çelik ve kardeşleri, Yeniçağ Gazetesi AŞ’nin yanı sıra, 60 mağazalı giyim markası Centone’nin (Sitil Çizgi Tekstil AŞ) de sahipleri. Bu iki şirket için ise bir süre önce konkordato istenmişti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bursa’da Mudanya Emniyet Müdürlüğü, Asayiş
Sıradaki Haber Toplam değeri 200 bin lira! Kaçak ürünler ele geçirildi