Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski sevgilisine pusu kurup öldürmüştü: Yakalandı!

Darıca’da eski sevgilisini öldüren ve daha sonra da yakalanmamak için günlerdir yürüyen zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Darıca'da eski sevgilisini öldüren

Darıca’nın Osmangazi Mahallesi Lokman Hekim Caddesi Halı Saha Sokak’taki bir sitenin önünde 16 Mart’ta yaşanan olayda saat 07.00 sıralarında işe gitmek için evinden çıkan 24 yaşındaki Gülhan Esen, aracında pusu kurup bekleyen zanlı tarafından öldürüldü. 24 yaşındaki genç kadın yerde kalırken, şüpheli şahıs ise yerde yatan kadını tekmeledi ve daha sonra da olay yerinden kaçtı. 

ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Darıca’da yaşanan olay sonrası hastaneye kaldırılan Gülhan Esen yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti. 7 ay önce dünya evine giren Gülhan’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada emniyet ekipleri Esen’in katilinin 28 yaşındaki eski takıntılı sevgilisi M.T. olduğunu tespit etti. Olayın yaşandığı tarihte babasının otomobilini kullanan ve olayın ardından aracı bırakıp kaçan katilin genç kadını sürekli takip ve zaman zaman da rahatsız ettiği bundan dolayı Gülhan Esen’in M.T. hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Cinayetin ardından toplu taşımaya binmeden sokaklarda yürüdüğü belirlenen zanlı, Sultanbeyli’de Kocaeli emniyetinin operasyonuyla yakalandı. Kameralara yansımamak için marketlere girmediği ve iki defa ayakkabı çaldığı öğrenilirken, cinayetin ardından çaldığı kıyafetleri 3 kez değiştiği belirlendi. İstanbul’daki operasyonun ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.