Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esnaf 41Ç’nin daha çok reklamının yapılmasını istiyor

Balıkhan esnafı, vatandaşların ”park et devam et’ sistemiyle araçlarını otoparka bırakarak şehir içine toplu taşımayla geçişini sağlayan Hat 41Ç’nin duyurulması için daha çok reklam yapılmasını istedi.

Balıkhan esnafı, vatandaşların ''park

İzmit İnönü Caddesi ve Balıkhan esnafı için oldukça önem taşıyan 41Ç otobüs hattının seferlerine başlaması üzerine esnafın görüşlerini aldık. Balıkhan esnaflarından Kemal Bilekçioğlu, hattın vatandaşa ve esnafa sağladığı avantajları anlattı.

“BİZ BURAYA GELDİĞİMİZDEN BERİ BUNU İSTİYORUZ”

Bilekçioğlu gazetemize yaptığı açıklamada, “Biz bu hattı beş sene önce dile getirdik ve istedik yeni hayata geçirilmiş olsa da öncülük eden kim varsa teşekkür ederiz. Bu hat sadece buradaki esnafa fayda sağlamadı aynı zamanda vatandaş için büyük kolaylık oldu. Buraya Park, Baç, Kolordu ve Orduevinde oturan vatandaş gelemiyordu. Şimdi herkes gelebilir” dedi.

“VATANDAŞ ARTIK DAHA RAHAT ULAŞIYOR”

41Ç otobüs hattı için katkısı olan herkese teşekkür eden Kemal Bilekçioğlu, “Aynı zamanda taleplerimiz üzerine Balıkhan’ın yan yolunun karşısına durak yapıldı. Buraya gelmek isteyen yaşlı vatandaşlarımız poşetlerle NCity’deki durağa yürümekte zorlanıyor. Bunun üzerine biz de buraya durak yapılmasını talep ettik. Şimdi çok daha kolaylık oldu vatandaş için.

“DAHA FAZLA REKLAM YAPILMASINI İSTİYORUZ”

Henüz yeni başlayan bir uygulama. Halkın çok fazla haberi yok. Biz bu hat için daha fazla reklam yapılmasını istiyoruz. Eminim ilerleyen zamanlarda talep artacaktır” söyledi.