Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esra Erol kayıp vaka Özlem Arslan’ın izini sürüyor… Annenin feryadı stüdyoyu inletti!

Esra Erol’da 31 yaşındaki Özlem Arslan’ın kayıp vakası işleniyor. Acılı anne Esra Erol Dilek Coşar Arslan, kızının Medet Batal tarafından hem evlilik hem de ünlü olma vaadiyle kandırılıp kaçırıldığını ve şehir şehir dolaştırılarak müzikhollerde çalıştırıldığını iddia etti. İşte olayın detayları…

Esra Erol'da 31 yaşındaki

Türkiye’nin dört bir yanını sarsan bir kayıp vakası, Esra Erol’un programında gündeme geldi. Dilek Coşar Arslan, 31 yaşındaki kızı Özlem Arslan’ın izini sürmek için Esra Erol’a başvurdu.

Acılı anne, kızının Medet Batal tarafından ünlü olma vaadi ile kandırılarak kaçırıldığını ve müzikhollerde çalıştırıldığını iddia ediyor. Özlem’in hikayesi, Türkiye’nin gündemine oturmuş durumda. Olayın ayrıntıları ve son gelişmeler haberimizde.

MEDET BATAL’IN İDDİALARI VE GERÇEKLER

Olayın diğer tarafında ise Medet Batal var. Kendisini önce Oktay Aslan olarak tanıtan bu şahıs, canlı yayında kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddetti. Medet, Özlem’in kendi isteği ile ailesini terk ettiğini ve müzikholde çalışmadığını savundu.

Ancak Dilek Coşar Arslan ve Esra Erol’un araştırmaları, Medet’in iddialarının aksini gösteriyor. Özlem’in Tekirdağ Kapaklı’da bir pavyonda çalıştığı ve Medet’in şiddetli savunmalarının inandırıcılıktan uzak olduğu belirtiliyor.

EVLENME VAADİNDE BULUNMUŞ

Özlem Arslan, yetenekli bir genç kadın olarak şarkı sözleri yazıyor ve besteler yapıyordu. Medet Batal’ın kendisini yapımcı olarak tanıtarak Özlem ile ilişki kurduğu ve aileye evlilik vaadinde bulunduğu ortaya çıktı. Ancak bu vaatler havada kaldı ve Özlem, Medet ile birlikte kayıplara karıştı. Şimdi, Esra Erol ve ekibi, Özlem’i bulmak için seferber olmuş durumda. Antalya ve farklı şehirlerde dolaşıp müzikhollerde çalışan genç kadın şimdi nerede?

Esra Erol, genç kadını bulmak için harekete geçti. Medet Batal’ın sözleri kimse tarafından inandırıcı bulunmadı. Özlem Arslan’ın nerede olduğu ve sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi yok. Ancak Esra Erol’un programı, bu tür vakaların aydınlatılmasında önemli bir rol oynuyor. Özlem’in bulunması ve gerçeklerin ortaya çıkması için Türkiye’nin dört bir yanından destek mesajları yağıyor. Herkesin umudu, Özlem’in sağ salim ailesine kavuşması yönünde.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diyarbakır'da cansız bedeni 19 gün
Sıradaki Haber Gülben Ergen’in Serenay Sarıkaya çıkışına tepkiler büyüyor