Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esra Erol’da aşk yerini nefrete bıraktı! Stüdyo kavga alanına döndü! “Lağım gibi bir hayat yaşadım!”

ATV’nin sevilen programı Esra Erol’da bu hafta tansiyon bir hayli yükseldi. Birkaç gün önce programa katılan Hüseyin Polat, bir yıl önce evlendiği karısı Emine Polat’ın evi terk ettiğini ve onunla barışmak için programa geldiğini açıklamıştı. Esra Erol’da yayınında ortalık karıştı. İşte tüm yaşananlar…

ATV'nin sevilen programı Esra

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen programı Esra Erol’da bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Esra Erol’un sunumu ile gerçekleşen program, yaşanan sıra dışı olaylarla gündeme oturdu.

Geçtiğimiz günlerde programa katılan Hüseyin Polat, bir yıl önce evlendiği eşi Emine Polat’ın evi terk ettiğini ve onunla barışmak amacı ile programa katıldığını ifade etti. Erol’un giyim tarzıyla ilgili sorularına Hüseyin Polat, eşinin tercihleri doğrultusunda giyindiğini ve onun isteği üzerine bakım yapmaya başladığını belirtti.

CANLI YAYINDA DUYGUSAL ANLAR

Programın son bölümünde, “Sarı Papatyam” lakabıyla bahsettiği eşi Emine Hanım canlı yayına katıldı. Ancak eşler arasındaki gerilim, stüdyoda tansiyonun yükselmesine neden oldu. Birbirlerine doğru yürüyen çifti, program görevlileri güçlükle ayırdı. Hüseyin Bey’in, projeksiyona yansıtılan eşinin fotoğrafına sarılarak gözyaşlarına boğulması ve “Emine’m, geri dön. Ben sana ne yaptım?” feryatları stüdyoyu doldurdu.

Emine Hanım ise telefon bağlantısıyla yaptığı açıklamada, Hüseyin Bey’i hiçbir zaman sevmediğini ve evlilikleri boyunca mutsuz olduğunu dile getirdi. “Evlendiğim günden beri lağım gibi bir hayat yaşadım,” diyen Emine Hanım, Hüseyin Bey’in annesini öldürdüğünü iddia ederek, Esra Erol’dan özel bir görüşme talep etti.

STÜDYODA GERGİN ANLAR

Canlı yayında yaşanan gerginlik, eşlerin yüz yüze gelmesi ile daha da arttı. Hüseyin Polat, karısının iç güveysi olduğu için kendisini ezdiğini ve Emine’den boşanmayacağını ifade ederek “Bana maddi destek sağlayın” dedi. Emine Hanım ise boşanma isteğini yineleyerek, “Beni kocamdan kurtarın,” şeklinde yardım çağrısında bulundu. Programın sonunda, stüdyoda yaşanan büyük kavga, görevlilerin müdahalesiyle son buldu.

Bu haftaki program, izleyiciler arasında ve sosyal medyada geniş yankı buldu ve programın gelecek bölümlerinin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diyarbakır'da cansız bedeni 19 gün
Sıradaki Haber Gülben Ergen’in Serenay Sarıkaya çıkışına tepkiler büyüyor