Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esra Erol’da aşkın gözyaşları: ‘Sarı papatyam’ diyerek ağladı… 60 yaşındaki adam şaşkınlık yarattı!

ATV’nin izlenme rekorları kıran gündüz kuşağı programı Esra Erol’da yine ilginç bir olay yaşandı. Bir yıl önce evlenen Hüseyin Polat, karısı Emine Polat’ın evi terk ettiğini ve ondan haber alamadığını söyleyerek programa başvurdu.

ATV'nin izlenme rekorları kıran

ATV’nin ilgiyle izlenen programı ‘Esra Erol’da’, bu hafta da izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Esra Erol’un sunumu altında, herkesin gözü önünde yaşanan dramatik anlar, günün konusu oldu.

Programın bu haftaki bölümünde, Hüseyin Polat isimli bir adamın, bir yıl önce evlendiği eşi Emine Polat tarafından terk edilmesi ve onunla barışmak için programa katılması izleyicileri derinden etkiledi. Eşine olan sevgisini ve onu geri kazanmak istediğini dile getiren Hüseyin Bey’in gözyaşları stüdyoyu sardı. İşte detaylar…

“18 YAŞINDA GİBİ AŞIK OLDUM”

Hüseyin Bey, eşinin giyim tarzıyla ilgili şikayetleri olup olmadığı sorulduğunda, eşinin isteği üzerine giyim tarzını değiştirdiğini ve kişisel bakımına başladığını anlattı. Esra Erol’un sorduğu sorulara içtenlikle yanıt veren Hüseyin Bey, eşine olan sevgisini ve onun için yaptığı fedakarlıkları gözler önüne serdi. Eşine seslenen Hüseyin Bey, “60 yaşındayım ama 18 yaşındaki gibi aşık oldum. Kalbimi 40 doktor yarsa bile sevgimi çıkaramaz,” diyerek duygularını ifade etti.

Programın en duygusal anlarından biri, Hüseyin Bey’in eşinin fotoğrafına sarılıp gözyaşları içinde “Eminem, geri dön. Ben sana ne yaptım?” diye feryat etmesi oldu. Esra Erol’un bu duruma şaşkınlıkla “Abi bir dur ölmedi kadın” demesi ise stüdyoda gerginliği bir nebze olsun hafifletti.

YÜZLEŞME ANI

Canlı yayına telefonla bağlanan Emine Hanım ise, Hüseyin Bey’i sevmediğini ve evliliğin ilk gününden itibaren mutsuz olduğunu dile getirdi. Emine Hanım’ın “Esra Hanım, lütfen o adamın sesini duymak istemiyorum. Evlendiğim günden beri lağım gibi bir hayat yaşadım,” sözleriyle yaşadığı acıyı ve hayal kırıklığını ifade etmesi, izleyicileri derinden sarsan bir diğer an oldu.

Bu dramatik olay, evliliklerdeki uyumsuzluk ve iletişimsizlik sorunlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Hüseyin ve Emine’nin hikayesi, aşk ve evlilik üzerine düşünmek için izleyicilere malzeme sundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diyarbakır'da cansız bedeni 19 gün
Sıradaki Haber Gülben Ergen’in Serenay Sarıkaya çıkışına tepkiler büyüyor