Esra Erol'da gözyaşları sel oldu: Umre parasıyla kaçan torun, canlı yayında evlenmek istedi!

Irmak Gölnar

Irmak Gölnar

Tüm Yazıları

ATV’nin sevilen programı Esra Erol’da, bu hafta da izleyicileri ekrana kilitleyen bir aile dramına sahne oldu. Naile Hanım’ın kayıp torunu Huriye’nin hikayesi, Türkiye’nin dört bir yanındaki izleyicilerin yüreklerini sızlattı.

“Torunum Huriye, umre için biriktirdiğim altınları alıp sevgilisi Muhammed’e kaçtı,” diyerek Esra Erol ve ekibinden yardım isteyen Naile Hanım, torununun bulunmasını umut etti.

KAYIP TORUNUN İZİNDE

Esra Erol ve ekibi, Naile Hanım’ın çağrısı üzerine derhal harekete geçti ve kayıp Huriye’yi bulmayı başardı. Huriye, sevdiği adam Muhammed ile birlikte stüdyoya gelerek, ailelerin huzurunda nikah kıymak istediklerini açıkladı. Ancak Naile Hanım, torunu ve Muhammed’i affetmeyeceğini, gözyaşları içinde dile getirdi. Naile Hanım’ın iddialarına göre, Huriye’nin kaçtığı gün gizlice aldığı altınlar yaklaşık 500 bin TL değerindeydi.

Naile Hanım, Muhammed’in torununu yarı yolda bırakacağından endişe ederek, “Bu çocuk benim torunumu yarı yolda bırakacak,” dedi ve Esra Erol’a nikahlarını kıymasını istedi. Ancak dün yaşanan yeni gelişmeler, bu dramatik hikayeye farklı bir boyut kazandırdı.

BABAANNE VE TORUNUN GÖZYAŞLARI

Esra Erol'da gözyaşları sel oldu: Umre parasıyla kaçan torun, canlı yayında evlenmek istedi! - Resim : 1

Muhammed, elinde çiçekler ve tatlı bir kutu çikolata ile Naile Hanım’ın karşısına çıktı, ancak Naile Hanım’ın yüzü asıktı ve elini uzatmadı. Genç adam, “Lütfen, elinizi öpeyim. Siz ailemizin büyüğüsünüz. Aramızdaki küslük bitsin. Allah’ın izniyle, peygamberin kavli ile kızınızı istemeye geldim,” dedi. Naile Hanım ise, “Elini benden uzak tut. İstediğin kişiden iste. Sen benim canımı çok yaktın. Torunum benim göz bebeğimdi. Onu ben büyüttüm, onun her türlü derdiyle ben ilgilendim,” diye gözyaşları içinde haykırdı.

Huriye ise, babaannesinin gönlünü almak için, onun elini öpmek istedi. Naile Hanım, torununun bu jestine izin verirken, “Muhammed’in eli değmesin,” diyerek sert bir çizgi çekti. Babaanne ile torununun kucaklaşması, stüdyodaki herkesi duygusal bir sessizliğe boğdu. Ancak Naile Hanım’ın aniden rahatsızlanması üzerine, stüdyoya çağrılan sağlık ekipleri hemen müdahale etti.