Estetik ve sağlık alanında yeni bir soluk: Meltem Tendoğan’dan İzmit’te yeni muayenehane

Aldığı bir çok farklı eğitimle kendini geliştiren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Meltem Tendoğan Avcı, İzmit'te klinik açtı.

Estetik ve sağlık alanında yeni bir soluk: Meltem Tendoğan’dan İzmit’te yeni muayenehane

Kariyerinde aldığı birçok farklı eğitimle kendini sürekli geliştiren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Meltem Tendoğan Avcı, İzmit’te yeni bir muayenehane açtı. Yenişehir Mahallesi, Dönmez Sokak, Birlik İş Merkezi, Kat:3, No:8 adresinde hizmete giren muayenehane, Temmuz ayında kapılarını hastalarına açtı.

DOLGU VE BOTOKS..

Meltem Avcı, rinoplasti ve estetik işlemler başta olmak üzere, her türlü kulak burun boğaz muayene ve ameliyatlarını, ayrıca dolgu ve botoks gibi yüz gençleştirme işlemlerini, modern ve nezih bir ortamda sunmayı hedefliyor.

DENEYİMLERİNİ AKTARACAK

Kliniğinde kaliteli sağlık hizmetlerini en üst düzeyde sunmaya devam eden Dr. Tendoğan Avcı, hastalarının konforunu ve memnuniyetini ön planda tutarak, sağlık alanındaki deneyimini İzmit’teki yeni muayenehanesinde paylaşmaya devam edecek.

Estetik ve sağlık alanında yeni bir soluk: Meltem Tendoğan’dan İzmit’te yeni muayenehane - Resim : 1Estetik ve sağlık alanında yeni bir soluk: Meltem Tendoğan’dan İzmit’te yeni muayenehane - Resim : 2

Estetik ve sağlık alanında yeni bir soluk: Meltem Tendoğan’dan İzmit’te yeni muayenehane - Resim : 3

Kaynak: Gamze Karaaslan