Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ETS Tur’dan villa kiraladı: Rezaleti yaşadı!

ETS Tur’dan villa kiralayarak ailesiyle birlikte tatil yapmak isteyen BBP Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay’ın başına gelmeyen kalmadı

ETS Tur’dan villa kiralayarak

Dünya çapında seyahat hizmeti veren ETS Tur, büyük bir mağduriyet yaşattı. BBP Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay, ailesiyle birlikte tatil yapmak için ETS Tur aracılığı ile Fethiye Ölüdeniz’den villa kiraladı.

ŞOK OLDULAR

Ücretini peşin olarak ödeyen Ali Oktay, 18 ile 22 Ağustos tarihleri arasında kiraladığı villada ailesiyle birlikte kalacaktı. Ancak tatil günü geldiğinde Ali Oktay karşılaştığı manzara ile adeta şok oldu.

FOTOĞRAF BAŞKA, VİLLA BAŞKA

ETS Tur’un kiraladığı villada eşyalar son derece pis ve bakımsızdı. Villanın bahçesi ve çevre düzenlemesinde de fotoğraftaki haline kıyasla oldukça fark olduğu gözlendi.

İLGİLENEN DE OLMADI

Hemen ETS Tur yetkilileriyle irtibata geçen Ali Oktay, kendisine ya para iadesi yapılmasını ya da başka bir yer gösterilmesini istedi. Ancak aradan geçen bir iki güne rağmen ETS Tur’dan mağduriyeti gidermek için bir adım atılmadı. ETS Tur ile tatil yapmak isteyen bir aile, rezaleti yaşamış oldu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TV 41’de yayınlanan Gündem Özel
Sıradaki Haber İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet: İzmit nasıl İzmit oldu?