EURO 2024 YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ TÜRKİYE: Türkiye Hollanda'yı Yenerse Rakibi Kim Olacak? A Milli Takım Muhtemel Rakip

EURO 2024 heyecanı tüm dünyayı sardı. A Milli Futbol Takımı F grubunda Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile mücadele etti. Grubu 6 puan ile bitiren Türkiye son 16 turunda Avusturya ile eşleşti. Adını çeyrek final listesine yazdırmayı başaran Türkiye çeyrek finalde Hollanda ile eşleşti. Türkiye'nin yarı finale kalması durumunda hangi takımla oynayacağı merak edildi. Peki, Türkiye Hollanda'yı elerse rakibi kim? İşte yanıtı..

EURO 2024 YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ TÜRKİYE: Türkiye Hollanda'yı Yenerse Rakibi Kim Olacak? A Milli Takım Muhtemel Rakip

Heyecanın zirveyi gördüğü EURO 2024 son 16 turunda başarı merdivenlerini bir bir çıkan Türkiye adını çeyrek finale yazdırdı. Avusturya galibiyetiyle moral depolayan A Milli Takım çeyrek final karşılaşması için hazırlıklara başladı. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finalde yarışacak olan Türkiye rakibi Hollanda'yı yenerse yarı finalde kiminle oynayacak merak konusu oldu. A Milli Takım muhtemel rakip araştırmalarına başladı. Peki, Türkiye Hollanda elerse rakibi kim olacak? İşte EURO 2024 yarı final eşleşmeleri..

TÜRKİYE HOLLANDA'YI ELERSE RAKİBİ KİM OLACAK?

Türkiye Hollanda'yı elerse rakibi kim olacak hemen söyleyelim ki son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 ile geçen Türkiye eğer Hollanda'yı elerse rakibi İngiltere ve İsviçre maçının galibi olacak. Yarı final maçları 9-10 Temmuz'da yapılacak.

TÜRKİYE HOLLANDA ÇEYREK FİNAL MAÇI SAAT KAÇTA?

Hollanda Türkiye çeyrek final maçı 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00'da başlayacak. Türkiye Hollanda maçı Almanya'nın başkenti Berlin'de oynanacak. Milyonların tek yürek olacağı Türkiye Hollanda maçı TRT 1 ekranından canlı yayınlanacak. Hollanda'nın rakibi olan Türkiye maçında cezalı olan Orkun ve İsmail Yüksek maçta yer alamayacak.

Kaynak: Şermin Temur