Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ev sahibi kadın hırsızı kovaladı! O anlar kameraya yansıdı

Bursa’da yaşanan olayda, “Kertenkele” lakaplı hırsız Oktay K. ve iki yeğeni, cezaevinden izinli çıkmalarının ardından 2 gece içinde toplam 6 eve hırsızlık yaptı.

Bursa'da yaşanan olayda, "Kertenkele"

Evde bulunan eşyaların değerinin 250 bin TL olduğu bildirildi. Oktay K. ve yeğenleri Batuhan A. ile Civan A. yaptıkları hırsızlık eylemlerinin ardından polis tarafından yakalandı ve tutuklandı.Ekipler, hırsızlık olaylarını aydınlatmak için bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntüler, ev sahibi kadınların hırsızları fark ederek kovaladığı anları ve hırsızların kaçış görüntülerini kayıt altına aldı.

DAHA ÖNCE HIRSIZLIK SUÇUNDAN TUTUKLANMIŞ

Oktay K. uzun yıllar hırsızlık suçundan cezaevinde kalmış ve serbest bırakıldıktan sonra aynı suçları tekrar işlemişti. Gözaltına alınan şüpheliler, geniş çaplı operasyonla kıskıvrak yakalandı ve mahkeme tarafından tutuklandı. Çalınan malzemeler, polis tarafından tespit edilip sahiplerine iade edildi.İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları gece saatlerinde güvenlik önlemlerini artırmaları konusunda uyararak, camları kapalı tutmalarını tavsiye etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İyi Parti'de istifalar sürüyor. İl
Sıradaki Haber İstifa depremi sürüyor! İl başkanı da görevini bıraktı