Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eve giren hırsız çamaşırları astı, yemek pişirip ev sahibine not yazdı

Eve giren hırsız çamaşırları astı, yemek pişirip ev sahibine not yazdı

Eve giren hırsız çamaşırları

Birleşik Krallığa bağlı Galler’de 16 Temmuz’da gerçekleşen olayda, 36 yaşındaki Damian Wojnilowicz, bir kadının evine girerek çamaşırlarını astı, alışverişini yerleştirdi ve mutfakta yemek yaptı. Kadın, işten eve döndüğünde bahçedeki eşyaların yerinin değiştirilmiş olduğunu fark etti. Geri dönüşüm kutusu boşaltılmış, hatta kuş yemlikleri bile doldurulmuştu.

KENDİ EVİ GİBİ KULLANDI

Evde ise daha da şaşırtıcı detaylar vardı. Dolaptan çıkarılan malzemelerle bir yemek hazırlanmış, alışveriş torbasındaki ürünler buzdolabına yerleştirilmişti. Eski mutfak eşyaları çöpe atılmış, yerine yenileri konulmuştu. Diş fırçalarının başlıkları değiştirilmiş, oturma odasında ise bir kase dolusu şeker bulunmuştu. Hırsızın, “Endişelenme, mutlu ol, yemek ye” yazılı bir not bıraktığı da belirtildi. Kadın, bu olayın ardından evinde kalmaya korktuğunu ve bir süre arkadaşında yaşadığını söyledi.

BİR BAŞKA EV SON HEDEFİ OLDU

Wojnilowicz, 29 Temmuz’da başka bir evde daha hırsızlık yaptı. Evin sahibi, cep telefonuna gelen güvenlik kamerası uyarısıyla Wojnilowicz’in bahçede dolaştığını fark etti. Wojnilowicz, duş alıp kıyafetlerini yıkamış, yiyecek ve içecek tüketmişti. Sıcak su havuzu da kirli bırakılmıştı. Hırsızın evde olduğunu fark eden ev sahibi, damadını eve gönderdi.

Wojnilowicz sarhoş bir halde elinde bir kadehle evden çıktı, ancak kısa süre sonra yakalandı. DNA’sı ilk olay yerinde bulunarak kimliği tespit edildi. Mahkemede, Wojnilowicz’in evsiz olduğu ve zor bir dönemden geçtiği, mağdurlardan özür dilediği belirtildi. Wojnilowicz, iki hırsızlık suçlamasını kabul etti ve Cardiff Kraliyet Mahkemesi tarafından 22 ay hapis cezasına çarptırıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının açıklanmasıyla
Sıradaki Haber KPSS Ortaöğretim Taban Puanları 2024: Ortaöğretim KPSS 50,55,60,61,63,65,70,73,75,76,77,80 Puanla Nereye Girebilirim?