Evinde Kilolarca Uyuşturucu Yakalandı

Evinde iklimlendirme sistemi ile uyuşturucu yetiştiren şahsın evine yapılan operasyonla pek çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi.

Evinde Kilolarca Uyuşturucu Yakalandı

EVİNDE KİLOLARCA UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

Adana'da eve yapılan baskında iklimlendirme sistemi ile uyuşturucu yetiştiren şahsın evinden 3 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Şüpheli yaptığı ifadede, " Esrar pahalı, bundan dolayı kendim yetiştiriyorum" dedi.

GÖZALTINA ALINDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ceyhun K.'nin evine yaptığı iklimlendirme sistemi ile uyuşturucu madde yetiştirdiğini belirledi.Bunun üzerine Narkotik polis ekipleri söz konusu şahsın Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenlendi. Yapılan operasyon Ceyhun K. kelepçe takılarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 3 kilo 800 gram esrar, 55 kök Hint keneviri, 6 adet sıvı gübre ile çok sayıda iklimlendirme sistemine ait parçalar ele geçirildi.

Yakalanan şüphelinin emniyetteki sorgusunda, "Esrar piyasada çok pahalı, kenevirleri kendim için yetiştiriyorum" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İHA