Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Evinizin enerjisini tazelemenin en etkili yolu belli oldu: Bu on bitkiyi evinizden eksik etmeyin

Evlerde bulunan bitkiler görsel anlamda kattıkları şıklığın yanı sıra psikolojik faydalar da sunar. Böylece evinizde kendinizi her zaman daha iyi hissedersiniz. İşte hem enerji hem de bereket kaynağı olan bitkiler…

Evlerde bulunan bitkiler görsel

Son zamanlarda popüler söylemlerden biri eşyaların, evin bir enerjisi olduğudur. Evlerde bulunan eşyalar, enerjinin artmasında ya da azalmasında etkili olabilir. Bu nedenle dekorasyon için uygun seçimler yapılmalıdır. Evlerin enerjisini artıran eşyalar arasında bitkiler yer alır. Bitkilerin hoş kokusu, ortamın havasını değiştirmeleri sayesinde siz de enerjinizde bir artış hissedersiniz.

Evlerin enerjisinin artması için dekorasyonunuzu doğru bitkilerle zenginleştirmelisiniz. Bitki seçimi yaparken farklı detaylara da dikkat edilmelidir. Örneğin evcil hayvan besleyenler, onlar için zararlı olacak bitkileri evlerinde tutmamalıdır.

KIVIRCIK NANE, OKALİPTUS, BAMBU, KASIMPATI VE BİBERİYE

Kıvırcık nane, ekonomik anlamda refah getirdiği düşünülen bitkilerden biridir. Aynı zamanda kıskançlık ve kötü şansı engellemesi yönüyle de etkili bir bitkidir. Bolluk ve bereket için okaliptüs evlerde bakılabilir. Okaliptus, kötü niyetli kişilerim enerjisini engeller. Evlerin yanı sıra iş yerlerinde de bu bitki kullanılabilir. Uyku veriminin artırılması için okaliptüs çiçeğinin özelliklerinden yararlanılabilir.

Pozitif bir enerji oluşturmak için bambu, evlerde kullanılabilir. Bambu, evdeyken kendinizi daha dingin hissetmenizi sağlar. Kasımpatı, mutluluğunuzu artırırken kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur. Sevgi ve mutluluk için evinizde biberiye bulundurabilirsiniz.

DAĞ KEKİĞİ, ALOE VERA, YASEMİN, KAKTÜS VE NANE

Dağ kekiği, negatif enerjinin düşmanıdır. Aynı zamanda özgüven gelişimine yardımcı olur. Aloe vera hem içerisindeki sıvı ile hem de negatif enerjiyi emmesiyle fayda sağlar. Yasemin, ilişkinin daha güçlendirilmesi yönüyle faydalıdır. Yasemin kokusu, ortamın havasını romantikleştirir.

Kaktüs, elektronik aletlerin yaydığı manyetik dalgaları emer. Bu sayede zararlı dalgalardan kendinizi korumanız mümkün olur. Kaktüs, negatif enerji yayan insanlara karşı da faydalıdır. Nane, negatif enerjiyi aldığı gibi uykusuzluğa karşı da etkilidir. Bu bitkilerden birini ya da birkaçını evinizde bulundurmanızda fayda vardır. Bu sayede evinizden aldığınız enerjiyle kendinizi her zaman iyi hissedersiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi’nin 6 Ekim Pazar
Sıradaki Haber Doğaya saygı yürüyüşünde ücretsiz otobüs seferleri olacak!