Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Evlilik yıldönümünde gelen şampiyonluk!

Kocaelispor’un eski teknik direktörlerinden Galip Gündoğdu, Beyoğlu Yeniçarşı Kulübü’nü 2. Lig’e çıkardı ve büyük bir başarının altına imza attı. Şehrimizde de çok sevilen teknik direktör, şampiyonluk günü oldukça duygusal bir gün geçirdi. Eşi Kadriye Gündoğdu hanım ile 34. evlilik yıldönümü Gündoğdu’nun şampiyon olduğu güne denk geldi.

Kocaelispor’un eski teknik direktörlerinden

7. PLAY-OFF’TA OLDU

Daha önce kariyerinde Kocaelispor, Gümüşhanespor, Yozgatspor, Erokspor ve Darıca Gençlerbirliği ile teknik direktörken, Samsunspor’da ise Erhan Altın’ın yardımcısıyken Play-Off heyecanı yaşayan ancak talihsiz şekilde elenme üzüntüleri yaşayan Galip Gündoğdu, Beyoğlu Yeniçarşı Kulübü’nün Antalya Kepez’i Berk Ali Nizam’ın golüyle 1-0 mağlup ettiği maçın ardından hem ilk şampiyonluğunu hem de 2. Lig’e yükselme sevincini yaşadı.

 

34. YILDÖNÜMÜNDE

Başarılı teknik adam Galip Gündoğdu, 14 Haziran 1989’da Kadriye Gündoğdu hanım ile evlendi. Aradan geçen 34 yılın ardından, çok özel bir günde, evlilik yıldönümünde şampiyonluk maçına çıkan Galip Gündoğdu maçın ardından çifte sevinç birden yaşadı. Galip Gündoğdu öte yandan öğrencisi olan Belediye Derincespor Teknik Sorumlusu Hamza Mutlu’yu, ekibini ve Belediye Derincespor’u üstün başarısından ötürü hemen aradığı, ertesi gün de Hamza Mutlu’nun kendisini arayarak tebriklerini ilettiği öğrenildi.