Expigment Kullananlar Yorumları: Expigment Nedir, Nasıl Kullanılır? Expigment Krem Ne İşe Yarar? Expigment Kullanıcı Yorumları

Expigment ilacını kullananlar yorumlarını yapmaya başladı. Expigment krem ne işe yarar araştıran vatandaşlara öneriler sıralandı. Expigment krem kullanıcıları tavsiye verdi. Peki, Expigment krem ne işe yarar? Expigment ne için kullanılır? İşte Expigment kullananlar yorumları..

Expigment Kullananlar Yorumları: Expigment Nedir, Nasıl Kullanılır? Expigment Krem Ne İşe Yarar? Expigment Kullanıcı Yorumları

Expigment krem ne işe yarar merak eden vatandaşlar sorgulamaları hızlandırdı. Cildin renk dengesini düzeltmek için kullanılan bir ürün olan Expigment krem yan etkileri sorgulandı. Melanin adlı pigmentin fazlalığına bağlı olarak oluşan lekeleri azaltmak amacıyla üretilen Expigment krem cildi nemlendirdiği ve güneş hassasiyetini azalttığı söylendi. Kullanıcılar Expigment fiyat bilgisi merak etti. Peki, Expigment krem ne için nasıl kullanılır? Expigment krem yan etkileri ne? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Expigment kullananlar yorumları..

EXPİGMENT KREM NEDİR, NE İŞE YARAR?

Expigment krem cildin renk dengesini düzeltmek için kullanılır. Melanin adlı pigmentin fazlalığına bağlı olarak oluşan lekeleri azaltmak için kullanılır. Cildi nemlendirip güneş hassasiyetini azaltan Expigment ciltteki lekeleri yok eder. Daha düzgün ve parlak bir görünüme kavuşmayı sağlayan Expigment krem sayesinde derinin üst tabakasındaki güneş lekeleri, çil, sivilce izi ya da koyu renkte oluşan halka gibi izleri geçer. Expigment krem cilt lekelerini gidermek için günde 2 kez kullanılır. Kremi kullanmadan önce cildinize uygulayacağınız bölgenin temiz olmasına dikkat etmeniz önerilir. Ayrıca kremi uygulayacağınız bölgenin ıslak olmaması gerek. Kremi uyguladıktan sonra en az 2 dakika kadar hafifçe ovalamayı unutmayın.

EXPİGMENT KREM YAN ETKİLERİ

-Ciltte şişlik, döküntü, baş dönmesi, kaşıntı

-Nefes almada zorluk, deride batma hissi, kızarıklık, kuruluk

-Ciltte kaşıntı. Bu kaşıntı sizi rahatsız edecek şekilde ise kremi kullanımını durdurmalısınız.

-Cildinizde içi sıvı dolu kabarcıklar

-Deride çatlamalar

-Uygulanan bölgede, mavi ya da siyah renkli koyuluk oluşumuna sebep olabilir.

EXPİGMENT KULLANANLAR YORUMLARI

Expigment Kullananlar Yorumları şöyle; "Yazın kullanılması önerilmeyen çok tehlikeli leke kremidir.cildi soyarak tedavi eder.ancak çok çok ince tabaka halinde günde 1 kere sürülmelidir.aksi uygulanırsa yüzde 1.dereceden yanık yapar. kesinlikle doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır." , "Leke sorunu için kullanılan hidrokinon içeren aslen zararlı sayılabilecek kremdir. cildi soyup hassaslaştırır. meyan kökü ya da tere içerikli muadiller zannımca daha sağlıklıdır." , "Hidrokinon yoğunluğunun ciltte kızarıklık ve aşırı hassasiyet yaratabileceğini duyduğumdan, doktor önerisi olmadan Expigment 4 kullanımının çok doğru olmayacağını düşünerek, eczacımın da tavsiyesi ile Expigment 2 kullandım. İlk günlerde yeterli değişim farkedememiş olsam da ortalama 3-4 hafta içerisinde öncelikli olarak arka ynaklarımdaki lekelerin geçtiğine sonra da çillerimin renginin solduğuna şahit olmaya başladım. Sonuçlar ortada ve gerçekten mükemmel."