Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EYLÜL AYI AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK? Aile Destek Yardımı Ne Zaman Yatar?

Aile destek ödemesinden faydalanan hak sahipleri eylül ayı ödemelerini bekleyişe geçti. Her ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafı tarafından belirli dönemde hesaplara geçen aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merak edildi. Peki, aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? İşte yanıtı..

Aile destek ödemesinden faydalanan

Binlerce hak sahibinin eylül ayı aile destek ödemesi araştırmaları hızlandı. Her ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hesaplara geçen aile destek yardımı uzatılma kararı ardından gözler yeni ödemelere çevrildi. Hanedeki kişi başına düşen gelire ve çocuk sayısına göre belirlenen aile destek ödemesinde tarih sorgulandı. Peki, aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? İşte eylül ayı aile destek ödeme takvimi..

EYLÜL AYI AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Eylül ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak eylül ayı ortasında hesaplara yatması bekleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen ağustos ayı ödemeleri 9 Ağustos itibariyle hesaplara geçmeye başladı. Her ay 850 ile 1250 TL arasında değişen tutarlarda ödenen aile destek ödemelerine çocuk yardımı ile elektrik desteği dahil edildi. e-Devlet sisteminden takip edilebilen aile destek yardımı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yapılarak sorgulanıyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN