Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eylül Öztürk Belgeseli Son Dakika: Eylül Öztürk Nerede Yaşıyor? Eylül Öztürk Kaç Yaşında? Eylül Öztürk Özkan

Dilan Engin Polat tutuklama ardından gözlerin çevrildiği sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk flaş açıklama geldi. Şu an yurt dışında yaşayan ve mal varlığına el konulan Eylül Öztürk sessizliğini bozdu. Şirketine kayyum atanan Eylül Öztürk kariyerinin nasıl bittiğini anlatan bir belgesel çekeceğini söyledi.

Dilan Engin Polat tutuklama

Dilan Polat son dakika gelişmeleri ardından takibe bu kez sosyal medya ünlüleri girdi. Dilan Polat’ın yıllar önce Şampiyonlar Ligi notuyla paylaştığı fotoğrafta bulunan Eylül Öztürk flaş açıklama geldi. MASAK takibine giren fenomenlerden Eylül Öztürk belgesel açıklaması geldi. Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alan 12 kişinin şirketlerine Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi doğrultusunda kayyum atandı. Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk Özkan Amerika’da 10 evi olduğu ortaya çıktı. Çok sayıda kullanıcının araştırdığı Eylül Öztürk eski hali, Eylül Öztürk instagram, Eylül Öztürk nerede yaşıyor sorgusu yapıldı. Güzellik merkezleri sahibi olan Eylül Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kariyerinin nasıl bittiğini anlatan belgesel çekeceğini söyledi. Peki, Eylül Öztürk kaç yaşında? İşte o detay..

EYLÜL ÖZTÜRK BELGESELİ SON DAKİKA

“Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin dolara Türkiye’de bir araba alırsın anca. Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum” diyerek flaş açıklamalara imzasını atan Eylül Öztürk, “Millet 10 tane malikanem var zannediyor. Yıllarca yemedim, içmedim biriktirdim ben tutumlu bir kadınım. Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane deyince millet bir şey var zannediyor. Amerika’da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul’da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu maalesef” dedi. Kariyerinin nasıl bittiğinin belgeselini yapacak olan Eylül Öztürk, “Bu olaylar bittiğinde bütün bu sürecimi, hayatımın ve kariyerimin nasıl bittiğini anlatan bir belgesel yapmak istiyorum. Onlar benim sayemde değil, ben onlar sayesinde ekmek yedim” diye konuştu

EYLÜL ÖZTÜRK OLAYI NEDİR?

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat cezaevi günleri bitmedi. Dilan Polat’ın 2019 yılına ait Şampiyonlar Ligi ismini verdiği fotoğraf ardından sosyal medya ünlüleri göz hapsine alındı. Fotoğrafta yer alan fenomenler hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmaya dahil edildi. İlk olarak haklarında yurt dışı çıkış yasağı getirilen sosyal medya fenomenlerinin ardından mal varlıklarına el konuldu. Yurt dışı yasağı geldiğinde Amerika’da olan sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk Özkan son dakika gelişmeleri takibe alındı. Öte yandan Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir, Yavuz Selim Korkut’un mal varlığı değerlerine el konuldu. Soruşturma kapsamında dosyaya son eklenen kişilerle ilgili 12 şirket hakkında kayyum ataması yapıldı.