Eylül Öztürk kimdir, kaç yaşında? Eylül Öztürk hangi dizilerde oynadı?

Eylül Öztürk kimdir, kaç yaşında? Eylül Öztürk hangi dizilerde oynadı?

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, paylaşımları ve eğlenceli videolarıyla merak uyandırmaya devam ediyor. Peki, Eylül Öztürk kimdir, kaç yaşında? İşte, Eylül Öztürk'ün hayatı ve kariyeri hakkında detaylar:

Eylül Öztürk'ün Hayatı: Eylül Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de dünyaya geldi. Annesi öğretmen olan Öztürk, eğitim hayatına Gölcük ve İstanbul'da başladı. Belçika'da tiyatro gruplarında yer alarak oyunculuk deneyimi kazandı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Öztürk, müzik ve oyunculuk kariyerine burada devam etti.

Öztürk, müzik gruplarında solist olarak yer aldığı gibi yerel bir TV kanalında sunuculuk da yaparak kariyerine çeşitli alanlarda katkı sağladı. Ayrıca, Knorr Çabuk Çorba reklamlarında da yer alarak geniş kitleler tarafından tanındı.

Sosyal Medya Fenomenliği: Sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarıyla geniş bir takipçi kitlesi edinen Öztürk, özellikle Vine'da "Memeli Mestan" adıyla yaptığı videolarla büyük ilgi gördü. Kısa sürede popülerlik kazanarak sosyal medya dünyasında adından sıkça söz ettirdi.

Özel Yaşamı: 2017 yılında Barış Kenan Özkan ile evlenen Eylül Öztürk'ün bu evliliğinden 2 çocuğu dünyaya geldi.

Dizi Kariyeri: Eylül Öztürk'ün oyunculuk kariyerine 'Üstün Dökmen ile Yaşama Yerleşmek' programında başladığı biliniyor. Ardından "Benzemez Kimse Sana" yarışma programına katıldı ve '4 Kadın Zamanı' programını sundu.

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eylül Öztürk'ün hayranları, onun kariyerini ve paylaşımlarını heyecanla takip ediyor.