Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eylül Öztürk ve eşi hakkında swinger iddiası! Deniz Akkaya Eylül Öztürk hakkında ne dedi? İşte o iddialar!

Dilan Polat ve Engin

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından fenomenlere yönelik soruşturma devam ediyor. Bahar Candan, Nihal Candan, Eylül Öztürk ve eşi Kenan Öztürk’ün mal varlıklarına el konulmuştu. Operasyonlara destek verdiğini açıklayan Deniz Akkaya, Eylül Öztürk ve eşi hakkında şoke eden iddialarda bulundu. İşte detaylar:

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından fenomenlere yönelik soruşturma genişliyor. Soruşturma kapsamında Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin yanı sıra Eylül Öztürk ve eşi Kenan Öztürk’ün mal varlıklarına el konulmuştu. Operasyonlara destek verdiğini açıklayan Deniz Akkaya, Eylül Öztürk ve eşi hakkında şoke eden iddialarda bulundu.

Yaşanan Gelişmeler:

  • Dilan Polat’ın 2019’da paylaştığı “şampiyonlar ligi” fotoğrafı sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında, fotoğrafta yer alan tüm fenomenler hakkında mal varlıklarına el konuldu, yurt dışına çıkış yasağı getirildi ve şirketlerine kayyım atandı.
  • Eylül Öztürk, geçtiğimiz günlerde yaşananların sona erdiğinde kariyerinin nasıl bittiğini anlatan bir belgesel yapacağını söyledi. Video paylaşımında gözyaşlarına hakim olamayan Öztürk, soruşturma sürecini anlattı.
  • Deniz Akkaya, Eylül Öztürk’ü hedef alarak sosyal medyada sert açıklamalarda bulundu. Akkaya, Öztürk’e yönelik “Manik depresif mi desem, bipolar mı desem” şeklinde konuştu.
  • Eylül Öztürk ve eşi Kenan Öztürk, Deniz Akkaya’nın sözlerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Kenan Öztürk, Deniz Akkaya’nın yalan söylediğini belirterek, “Hepsi helal merak etmeyin, Deniz Hanım her gün başka yalanla çıkıyor ortaya” ifadelerini kullandı.
  • Deniz Akkaya’nın sert sözleri devam etti. Akkaya, Eylül Öztürk ve eşi hakkında iddialarda bulunarak, evinde kokainle birlikte swinger partileri düzenledikleri iddialarını gündeme getirdi. Ayrıca, Öztürk çiftinin gözaltı morluklarına dikkat çekti.
  • Akkaya’nın paylaşımlarıyla gerilen atmosferde Deniz Akkaya, Kenan Öztürk’e küfürler yağdırdı. Ayrıca, Öztürk çiftinin özel hayatlarına dair iddialarda bulunarak olayı daha da alevlendirdi.

Deniz Akkaya’nın sert sözleri ve iddiaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, fenomen soruşturması gergin bir atmosferde devam ediyor.

Eylül Öztürk kimdir, eşi kim? 5 milyon dolar ile ABD'ye gittiği iddia  edilmişti - Son Dakika Magazin Haberleri | N-Life